Bana ne kardeşim linçlerlerse linçlesinler birs
sürü anime izledim şuana kadar en iyileri de (çoğunlukla) sanal arkadaşlardan ve rastgele animelerde buldum...
Hocam şimdi daha büyük isimlerden yardım alın maddi olarak diyeceğim bunun gibi bir şeyi yapmış olabilirler ama yetersiz ve ya paralı olabilir ya da...
İtopya gaminggen sinerji incehesap vatan gibi sık sık indirim yapan sitelerde popüler olan (daha çok bakılan ürünler) şeyleri toplatmak daha tasarruflu olabilir
Merhabalar, vibecoding ile internet sitelerindeki fiyat düşüşlerini tarayan ve indirim bulduğunda bana telegram üzerinden mesaj olarak gönderen bir bot...
merhaba birileri benim bi arkadaşı tehdit ediyor numara satın almış fake numaradan yazıyor bunu bulabilme gibi bi şansımız var mı suç duyurusunda bulunacak
bu fiyatı haketmeyi bırak yakınından bile geçeceğini düşünmüyorum. ofis mouse'u sonuçta ve herhangi bir inovasyon barındırmıyor. diğer dev markalarla...
Tahtayı sabunlayip sungerle yedire yedire yıkıyorlar kafam o kadar karışıyor ki. Mikrop gidiyor ama kimyasal yiyorsun. Sonra bu tahtalar tek parça değil...
Mutfakla içli dişli biriyseniz plastik kullanmayin. Düz yemek yapanlar belki sadece 2 3 şey doğramak için kullanıyor ama özellikle ince doğrama yapıyorsanız...