Arama sonuçları: *

1. Cahit Arf

8-9 Bin TL Ye Rx7600 Alınır mı

hocam piyasaya göre f/p 9k ya iyi .Biraz atarlı geldiyse internette konuşma hakkı bulmuş rastgele bir insanım hiç ciddiye almayın (özür alındıysanız)
  2. Cahit Arf

8-9 Bin TL Ye Rx7600 Alınır mı

yav dayı onun yerine allah aşkına ne alacan temizinden rx 7600 mis gibi kart fsr 4.1 de alıyor bende aynı kartı kullanıyorum şuana kadar herhan gibi sorunla karşılaşmadım yani adamlar daha ne yapsınlar rx 5000 serisi ve alt serisinde sıkıntı çıkar ama adamlar tdp değerleri dışında yapmışlar...
  3. Cahit Arf

Kb874l Vs Kb903l 'den Hangisi Daha İyi?

yön tuşları için kb874 tercihimdir
  4. Cahit Arf

Bilgisayarımı Satsam Ne Kadar Eder? Yoksa Satmadan Yükselteyim mi

hocam gün perşembe olmuş ama olsun bence 5500 civarı da idare eder şöyle onu kullanıp biraz daha ram fiyatları azalınca ki bu da en az 1.5 yış ister am5 geçmek mantıklı geldi şuan ki piyasada 5600 pahalı 3600 alıp parayı yatırıma atar o zamana kadar bir şeyler etmesini umardım
  5. Cahit Arf

Mouse Pad Türü Oneririsi

az önce de bir arkadaş böyle bir konu açtı yok kontrolmuş yok oymuş leş bir şey değilse farkı olmaz oyun içinde
  6. Cahit Arf

Öneri 7800x3d ile 9800x3d Arasında Kaldım Tavsiye

bence o fiyatları asla görmez geçen sene 13k idi şimdi 14.5k
  7. Cahit Arf

Öneri 7800x3d ile 9800x3d Arasında Kaldım Tavsiye

hocam bence 9070xt ve 7800x3d tadından yenmez
  8. Cahit Arf

Yardım Ryzen 9 9950x3d ile 9900x3d Arasındaki Fiyat Farkına Değer mi?

aynen öyle adı daha iyi diye daha fazla fiyat gömmeye deymez
  9. Cahit Arf

Yardım Ryzen 9 9950x3d ile 9900x3d Arasındaki Fiyat Farkına Değer mi?

hocam 9900x3d nin İncehesap fiyatı 30k yine 9950x3d İncehesap fiyatı 35k ben olsam hiç gidip de n11 felan pırt sitelerle uğraşmazdım o yüzden fiyatları güvenilir site fiyatını baz almanızı öneririm .Bu şekilde bakınca 9900
  10. Cahit Arf

Öneri Başyapıtım Nasıl Olmuş? 55 Kg Kasa

büyük adamların legosu pc toplama diyor superman ı oynayan karizma adam
  11. Cahit Arf

Uygun Mouse Pad Önerisi

hocam ben kullanmıyorum onu bir tek alırsam sıkılınca dünya haritasına bakarım diye düşündüm kalitesiz bir şey önerdiysem özür
  12. Cahit Arf

Uygun Mouse Pad Önerisi

hocam zaten ayırmayın böyle alınıyor üstünde saçma sapan canavarlar anime kızları felan çok çirkin duruyor benim gözümde herkese hitap eden bir mouse pad çok iyi olur
  13. Cahit Arf

RTX 2060'lı Sistem Kaç TL Eder?

hocam ben olsam ne yapardım kafasında düşünerek yazdım şimdi rx 6600 ve rtx 3060 piyasaları düşük 6.5k-7k bulabiliyorsunuz ikisinide şimdi ben olsam 1k daha fazla koyar fsr4 alacak olsan rx6600 alırdım diye düşündüm. size bol şans dilerim
  14. Cahit Arf

Bilgisayarımı Satsam Ne Kadar Eder? Yoksa Satmadan Yükselteyim mi

ekran kartını sat rx6600 alabilirsin işlemci 3600 al veya 5500
  15. Cahit Arf

Uygun Mouse Pad Önerisi

hiçbir etkisi olmaz hocam hemde hiç
  16. Cahit Arf

hehe hocam keşke öyle olsa ama düşük bir ihtimalle bilgisayardan hiç mi hiç anlamayan veya özel kart seri değilse o fiyata almak isteyen olmaz eski ve günümüz oyunlarında zorlanan bir kart . ekran kartına yeniden baktım 5k ya koyarsanız gider hocam
  17. Cahit Arf

Uygun Mouse Pad Önerisi

e sporcu değilsen öyle alma zaten %5 fark bile ettirmez oynayışında
  18. Cahit Arf

hocam ekran kartını satmak istiyorsunuz değil mi yani rastgele bir insanın koyduğu fiyat ilgilendirmiyor hızlı satmak için 4.5k biraz beklerim ben yav diyen için 5k
  19. Cahit Arf

Uygun Mouse Pad Önerisi

rastgele siyah bir mouse pad al reis hiç gerek yok öyle şekilli veya beyazlılara onun dışında şu tarz dünya haritalılar iyi bence
  20. Cahit Arf

ekran kartı 4k ram 2k anakart 2k kule tipinin modeli ney
Geri