Cahit Arf isimli üyenin son içerikleri

1. Cahit Arf

Yardım Samsung s25 ıle xiaomi 15T pro arasında kaldım

hocam xiaomi telefon için güzel gözüken rezil bir marka aynı performaanta samsung üstüne 5-7k istese veririm 1777058881 reis xiaomi net daha iyi çekmiş hakkını da yemiyek
  2. Cahit Arf

🔥İndirim AOC 24" 240hz monitör 4.799TL

he ya böyle 5 6 ay önce baya ucuzladı ve halen ucuz
  3. Cahit Arf

Hangi PSU alınmalı? Güçlü sistem için

aorus daha iyi
  4. Cahit Arf

Kasama bu model kule tipi sogutucu uyumlu mu??

uyumlu fakat fiyatı pahalı
  5. Cahit Arf

Bulduğum telefon iyi mi?

adam telefonu açıklamak için ban yedi yani o kadar kötü o paraya reis
  6. Cahit Arf

Öneri Pc ye psu önerisi lazım

hocam kim size nasıl bir beyin yıkama yaptı 850w bu sistem için fazla hem de 7-8k fiyat diyo be yazık paranıza
  7. Cahit Arf

hocam al sat yapacaksanız tamam ama 6.5k ya düşmez bence bi de çok olur sistem için gold 750w neye yetmiyor forumlarda vb önerilen değerler hep fazladan söylüyorlar ki ona takılmıyorsunuzdur inşallah 750w silver-gold hiç sorun çıkarmaz
  8. Cahit Arf

bu kadar paraya hiç gerek yok hocam 1000w nedir bee temiz 750w ikinci el misss
  9. Cahit Arf

Yardım Termalright phantom spirit sıcaklik

hocam fanlar ters olabilir mi yani hani egzoz havayı dışarı atmak için ya bu fanlar da havayı dışarı atmak yerine ters yöne doğru mu atıyor ? önden bir foto alabilir miyim
  10. Cahit Arf

Bu klavyelerden hangisi daha iyi?

Hocam şu akko geçen sene ne ucuz su be 1.5k ya felan denk geliyordu çok iyi klavye ama fiyatı artmış
  11. Cahit Arf

Mantıklı Bir Düşünce İçerisinde Miyim ?

Hocam oyunlarla ilgili AMD iyiyse rx 6800 xt ham olarak baya baya iyi üste biraz daha çıkmalısınız ama
  12. Cahit Arf

Yardım Çamaşır kurutma makinesi ?

Hocam bence beyaz eşyalarda marka baya önemli minik sorunlarda olsa yaşanabiliyo ve bunu bilgili gibi bir şey olmadığımız için bilemiyoruz . Bir de link uygulamaya atıyo başka link atabilirsiniz
  13. Cahit Arf

Yardım 15k ya laptopa bağlamak için monitör

1080p al çok zorlama laptop u fiyatta biraz fazla gibi yani daha düşüğe de bulabilirsin
  14. Cahit Arf

Hangi monitörü almalıyım yardımcı olur musunuz

fiyatı iyi kullanıcı yorumlarına bak ips panelin kötüsü canını sıkar
  15. Cahit Arf

Çözüldü✓ Doğru işlemciyi bulmak

2k oynayacaksan bence gider yani çok takmaya gerek yok baş ağrıtmaz zaten ekran kartı çoook güçlü de değil
Geri