reis ülkemizde eski sıfır ekran kartını değerinde satacak yok o yüzden ikinci ele yönelmeni öneririm sıfır bile satmıyor çoğu kullanıp n11 de ptt de satıyor ederi 500 tl ise koyuyor 3000 tl ye alan olursa olsun almazsa 500 tl neyime yeter diye bekliyor . bu yüzden ikinci el çok daha mantıklı
uzak dur o bilgisayar için dinazor kalır uygunsa ikinci el ekran kartı al 500 tl etmez o ekran kartı
1780745438
ikinci el olur mu ofis kullanımında zaten ısıtamazsın kartı
canlı yayına bilgisayara işkence testi yapıyorlardı bende merak ettim adamlara soru sorunca direkt cevap da veriyorlardı bu konuda atılan sisteme benzer bir şey gördüm .Şaşırdım
yav dayı onun yerine allah aşkına ne alacan temizinden rx 7600 mis gibi kart fsr 4.1 de alıyor bende aynı kartı kullanıyorum şuana kadar herhan gibi sorunla karşılaşmadım yani adamlar daha ne yapsınlar rx 5000 serisi ve alt serisinde sıkıntı çıkar ama adamlar tdp değerleri dışında yapmışlar...
hocam gün perşembe olmuş ama olsun bence 5500 civarı da idare eder şöyle onu kullanıp biraz daha ram fiyatları azalınca ki bu da en az 1.5 yış ister am5 geçmek mantıklı geldi şuan ki piyasada 5600 pahalı 3600 alıp parayı yatırıma atar o zamana kadar bir şeyler etmesini umardım
hocam 9900x3d nin İncehesap fiyatı 30k yine 9950x3d İncehesap fiyatı 35k ben olsam hiç gidip de n11 felan pırt sitelerle uğraşmazdım o yüzden fiyatları güvenilir site fiyatını baz almanızı öneririm .Bu şekilde bakınca 9900