Cahit Arf isimli üyenin son içerikleri

1. Cahit Arf

Gt710 Alınır mı? En Ucuz Sıfır Ekran Kartı

reis ülkemizde eski sıfır ekran kartını değerinde satacak yok o yüzden ikinci ele yönelmeni öneririm sıfır bile satmıyor çoğu kullanıp n11 de ptt de satıyor ederi 500 tl ise koyuyor 3000 tl ye alan olursa olsun almazsa 500 tl neyime yeter diye bekliyor . bu yüzden ikinci el çok daha mantıklı
  2. Cahit Arf

Gt710 Alınır mı? En Ucuz Sıfır Ekran Kartı

uzak dur o bilgisayar için dinazor kalır uygunsa ikinci el ekran kartı al 500 tl etmez o ekran kartı 1780745438 ikinci el olur mu ofis kullanımında zaten ısıtamazsın kartı
  3. Cahit Arf

Dikkat Edin Dolandırılmayın Armacomputers

canlı yayına bilgisayara işkence testi yapıyorlardı bende merak ettim adamlara soru sorunca direkt cevap da veriyorlardı bu konuda atılan sisteme benzer bir şey gördüm .Şaşırdım
  4. Cahit Arf

Gs Store Galatasaray Erkek Icardi T-Shirt 150 TL

700 lira ama
  5. Cahit Arf

8-9 Bin TL Ye Rx7600 Alınır mı

hocam piyasaya göre f/p 9k ya iyi .Biraz atarlı geldiyse internette konuşma hakkı bulmuş rastgele bir insanım hiç ciddiye almayın (özür alındıysanız)
  6. Cahit Arf

8-9 Bin TL Ye Rx7600 Alınır mı

yav dayı onun yerine allah aşkına ne alacan temizinden rx 7600 mis gibi kart fsr 4.1 de alıyor bende aynı kartı kullanıyorum şuana kadar herhan gibi sorunla karşılaşmadım yani adamlar daha ne yapsınlar rx 5000 serisi ve alt serisinde sıkıntı çıkar ama adamlar tdp değerleri dışında yapmışlar...
  7. Cahit Arf

Kb874l Vs Kb903l 'den Hangisi Daha İyi?

yön tuşları için kb874 tercihimdir
  8. Cahit Arf

Bilgisayarımı Satsam Ne Kadar Eder? Yoksa Satmadan Yükselteyim mi

hocam gün perşembe olmuş ama olsun bence 5500 civarı da idare eder şöyle onu kullanıp biraz daha ram fiyatları azalınca ki bu da en az 1.5 yış ister am5 geçmek mantıklı geldi şuan ki piyasada 5600 pahalı 3600 alıp parayı yatırıma atar o zamana kadar bir şeyler etmesini umardım
  9. Cahit Arf

Mouse Pad Türü Oneririsi

az önce de bir arkadaş böyle bir konu açtı yok kontrolmuş yok oymuş leş bir şey değilse farkı olmaz oyun içinde
  10. Cahit Arf

Öneri 7800x3d ile 9800x3d Arasında Kaldım Tavsiye

bence o fiyatları asla görmez geçen sene 13k idi şimdi 14.5k
  11. Cahit Arf

Öneri 7800x3d ile 9800x3d Arasında Kaldım Tavsiye

hocam bence 9070xt ve 7800x3d tadından yenmez
  12. Cahit Arf

Yardım Ryzen 9 9950x3d ile 9900x3d Arasındaki Fiyat Farkına Değer mi?

aynen öyle adı daha iyi diye daha fazla fiyat gömmeye deymez
  13. Cahit Arf

Yardım Ryzen 9 9950x3d ile 9900x3d Arasındaki Fiyat Farkına Değer mi?

hocam 9900x3d nin İncehesap fiyatı 30k yine 9950x3d İncehesap fiyatı 35k ben olsam hiç gidip de n11 felan pırt sitelerle uğraşmazdım o yüzden fiyatları güvenilir site fiyatını baz almanızı öneririm .Bu şekilde bakınca 9900
  14. Cahit Arf

Öneri Başyapıtım Nasıl Olmuş? 55 Kg Kasa

büyük adamların legosu pc toplama diyor superman ı oynayan karizma adam
  15. Cahit Arf

Uygun Mouse Pad Önerisi

hocam ben kullanmıyorum onu bir tek alırsam sıkılınca dünya haritasına bakarım diye düşündüm kalitesiz bir şey önerdiysem özür
Geri