develette eskiden çok sıra oluyordu diş teli için onu sormani öneririm ben bir kere sordugumda ismimi aldılar 6 ay sonra aradilar ortodontik tedavi için
hocam kırık illa dışarıda değil ekran içinde olabiliyor ayrıcana dediklerinizde haklısınız bu modellerde kronik bu panel arızaları katılıyorum size söyle...
belki darbe kaynaklı bir panel arızası var bilemiyorum oraya haftada yüzden fazla monitör geliyor ve %90ı panel arızası - ölü piksel oluyor ve bunlarında...
en iyisi yakınında bi kırtasiye gibi yerden almak hocam 50 100 tl fazla verirsin ama orijinaldir aldıgın sey hepsi buarada yorumlarında da çok çakma diyen...
hocam bir şey diyememm cihazi görmeden ama normalde bu tarz panel arızalarına direk değişim verirlerdi neden kırık dediklerini anlamadım ama dedilerse bir...
şaka bi yana eğer vakitiniz ve oynayacak arkadş cevreniz varsa çok guzel oyun öyle arada giriyim oyniyim çıkıyım diyorsanız bulaşmayın ama dersenizki benim...
dizilerde tamammen izlenme uğruna yapılan bir şey asla gerçeklik payı yok belki milyonda 1 gerçekleşirse gerçekleşir bu sahne ayrıcana yakından az da olsa bi...