tywin isimli üyenin son içerikleri

1. tywin

Mezun Senemde Dershaneye Yazılmak

110 bin bedava 2 kişi için benim çevrede 200 kusur bine yazılan var
  2. tywin

Askerliğimde Kpss Süreci

hocam size en yakın bi ösym merkezine gidin oraya bi sorun isterseniz
  3. tywin

Bisiklet Önerisi 12-13k

0 olarak ne önerirsin 1787765905 bu bütçede
  4. tywin

Bisiklet Önerisi 12-13k

hocam hala kararsızım sizce ikinci el 7kya arkadaşın arkadaşından alınır mı? 6 sene once alınmış 2 ay mı ne kullanmış ama küçük gelirmi bana boy 1.75 fazla masraf çıkarırmı alsam
  5. tywin

Bisiklet Önerisi 12-13k

salcano hector satıyor bi arkadasim 7k diyor 6 sene once alınmıs ama çok sürmemiş 1787518076 0 olarak ne onerirsin xc75 icin yorumun nedir
  6. tywin

Bisiklet Önerisi 12-13k

bisiklette 2. ele girmeli miyim sizce alcaksam nelere dikkat etmeliyim
  7. tywin

Bisiklet Önerisi 12-13k

kısaca bulasmayınmı dıyorsunuz
  8. tywin

Bisiklet Önerisi 12-13k

hocam amacim spor istanbulda sahilde vs sürmek tamamen önerin varmıdır
  9. tywin

Bisiklet Önerisi 12-13k

Merhaba arkadaşlar, İstanbul’da genelde sahil hatlarında spor yapma ve gezinti amacıyla kullanmak üzere bir bisiklet almayı düşünüyorum ama bu konularda pek bilgim yok. Boyum 1.75 bütçem ise 12-13k TL civarında bugun bakarken bana Kron XC 75 (29 Jant) modelini önerdiler; tasarımı da hosuma...
  10. tywin

İtü Meslekte Bu Sene Açılan Yapay Zeka Bölümü Okunur Mu

lisede genel olarak bilişim okumak bence gereksiz onun yerine güzel bir anadolu lisesine gidip kendin yazılımda gelişebilirsin tabi itü egitimini bilmiyorum ve universitede istedigin bolume hem iyi bir sekılde calısır hemde orda tercih edebilrsin
  11. tywin

Hava Harp Gözüm Bozuk

en son göz çizdirmek kalktı diye biliyorum önceki senelerde de çizdirenler girdi ordaki olay gözündeki çizdirdikten soma gozunde mikroyanık tarzı hasarların kalmamasıydı ama dedigim gibi suanki yonetmelıkte çizdirmek yasak yazmıyor çizdirdin girdin diyelim içerde ne olucak belli değil son...
  12. tywin

Psg Üstüste 2. Kez Şampiyon 😁🥳

kaçıranların ikiside bence gereksiz hareket etti-koştu ve kaçırdı
  13. tywin

1 Ay Sporamı Gitmeliyim Yoksa 1 Ay Calısmalımıyım

1 ay çalış ama evde spor yap yavas yavas basla sınav mekik squad plank varsa barfiks çubugun barfiks yap cok fazka gorulur bı fark olmasada 1 ayda guclenirsin
  14. tywin

Sssssssss

silindi
  15. tywin

Özel Kuvvetler Komutanlığı

https://prnt.sc/MMHfNQ58SV9V hastayım bu adamlara koleksiyonumun en degerli parçalarından biri
Geri