tywin isimli üyenin son içerikleri

1. tywin

Hobi Amaçlı Atış İçin Silah Tavsiyeleri

hocam bütçen ne
  2. tywin

🔥İndirim Rust Steamde 9,5 dolar

şaka bi yana eğer vakitiniz ve oynayacak arkadş cevreniz varsa çok guzel oyun öyle arada giriyim oyniyim çıkıyım diyorsanız bulaşmayın ama dersenizki benim vaktim bol hafta sonu 10 saat hafta ici gecelere kadar oynarım derseniz alın ekibinizle oynayın deli dehşet keyif alırsınız
  3. tywin

🔥İndirim Rust Steamde 9,5 dolar

başlamayın başlatmayın birdaha bırakamassınız
  4. tywin

Filmlerdeki yüz yüze silahlı sahneler hakkında

dizilerde tamammen izlenme uğruna yapılan bir şey asla gerçeklik payı yok belki milyonda 1 gerçekleşirse gerçekleşir bu sahne ayrıcana yakından az da olsa bi ihtimal var prfosyonelsen tetiği çekerken fakredebilirsin yakın mesafeden
  5. tywin

Tyt kitap önerisi

hocammmm ayt fen ne durumda
  6. tywin

Tyt kitap önerisi

ea veya sözelmisin
  7. tywin

Ipad tablet önerisi 25k

air modelini gördüm ama benim beklediğim ipad 12
  8. tywin

Ipad tablet önerisi 25k

hocam lansman fiyatı 450 dolar diyorlar türkiyede daha pahalı çıkarmı yada % kaç fazla çıkar vergi ile vs.
  9. tywin

Ipad tablet önerisi 25k

hocam son olarak lansman 2 -4 mart yazıyor ama hangi gün olur bir bilgin fikrin varmı mesela 2 martta tanıtılmassa 4 martta tanıtılabilir mi
  10. tywin

Ipad tablet önerisi 25k

cevap veren herkese tesekkurler yeni ipadi bekleyeceğim eğer iyi çıkmazsa a16 düsünüyorum 6 taksit veriyor baska önerisi olan varsa hala açığım
  11. tywin

Ipad tablet önerisi 25k

sağolasın hocam şansıma dediğin gibi yarin bekleyelim bakalım yarin tekrar inceleyip yazarsan çok sevinirim 1772382195 hocam sadece işlemci için 12k vs. fark var ram haric sizce degermi işlemci için o kadar fark
  12. tywin

Ipad tablet önerisi 25k

ipad almayı düşünüyorum daha çok video ve ders için kullanacağım arada belki çok özellik gerektirmeyen oyunlar oynarım önerileriniz nelerdir ipad 11'lere baktım var özellikleri nasıldır kaç sene idare eder ? butce 2*-25k
  13. tywin

Yks sınav ücreti ile alakalı yardım!!

1400 tl vericeksin
  14. tywin

tyt ve ydt için ayrı ayrı 700 tl ama giriş ücreti diye bir şey yok dediğin gibi 150tl
  15. tywin

normalde oturum başına 700 tl ve kendin basvuru yapıp ödeme yapıyorsun
Geri