tywin isimli üyenin son içerikleri

1. tywin

Devamsızlım Hakkı Nasıl Uzatılır

hocam doktora git bir sor heyet raporu en dogru yolu sana onlar söyler
  2. tywin

Devlet Hastanesi'nde diş teli takmak

develette eskiden çok sıra oluyordu diş teli için onu sormani öneririm ben bir kere sordugumda ismimi aldılar 6 ay sonra aradilar ortodontik tedavi için
  3. tywin

Yardım MSİ THH’ye vereceğim.

ben sadece yorumumu ekledim mağdur olmuşsunuz umarım gereken yapılır.
  4. tywin

hocam kırık illa dışarıda değil ekran içinde olabiliyor ayrıcana dediklerinizde haklısınız bu modellerde kronik bu panel arızaları katılıyorum size söyle bir ihtimalde var siz gönderirken sorun sadece kronik panel arızasıdır ama yolda kırık olursa o teknisyen o kırığa göre işlem yapmalıdır onun...
  5. tywin

belki darbe kaynaklı bir panel arızası var bilemiyorum oraya haftada yüzden fazla monitör geliyor ve %90ı panel arızası - ölü piksel oluyor ve bunlarında çoğu değişim iade yapılıyor zaten
  6. tywin

Orijinal fabercastell 2011 satan bir yer lazım

en iyisi yakınında bi kırtasiye gibi yerden almak hocam 50 100 tl fazla verirsin ama orijinaldir aldıgın sey hepsi buarada yorumlarında da çok çakma diyen var alcaksan internetten illa amazondan alabilirsin
  7. tywin

hocam dediğim şey videodan tamamen belli olmaz 1775154150 ama dediğin gibi panel arizasi var belli bir şekilde
  8. tywin

Orijinal fabercastell 2011 satan bir yer lazım

zmaanında bu kalemin çakmasını almıştım 5 sene kullandım sonrasında kendi hatam yuzunden kırdım ve yeni kaleme geçmek zorunda kaldım kalemi öneririm
  9. tywin

hocam bir şey diyememm cihazi görmeden ama normalde bu tarz panel arızalarına direk değişim verirlerdi neden kırık dediklerini anlamadım ama dedilerse bir kırık vardir ve buyuk ihtimalle ona baglı olmustur çunku normal kronik arızalarda direk değişim yapıyorlar zaten
  10. tywin

🔥İndirim Dünyaca ünlü ayakkabı markalarında indirim var göz atın derim

ilk defa böyle bir puan göruyorum şikayetvarda
  11. tywin

normalde panel arızaları direk değişim oluyor ama kırık varsa ücretli değişim yapmaları normal çunku kırıktan dolayı arıza gerçekleşmiş olabilir
  12. tywin

Hobi Amaçlı Atış İçin Silah Tavsiyeleri

hocam bütçen ne
  13. tywin

🔥İndirim Rust Steamde 9,5 dolar

şaka bi yana eğer vakitiniz ve oynayacak arkadş cevreniz varsa çok guzel oyun öyle arada giriyim oyniyim çıkıyım diyorsanız bulaşmayın ama dersenizki benim vaktim bol hafta sonu 10 saat hafta ici gecelere kadar oynarım derseniz alın ekibinizle oynayın deli dehşet keyif alırsınız
  14. tywin

🔥İndirim Rust Steamde 9,5 dolar

başlamayın başlatmayın birdaha bırakamassınız
  15. tywin

Filmlerdeki yüz yüze silahlı sahneler hakkında

dizilerde tamammen izlenme uğruna yapılan bir şey asla gerçeklik payı yok belki milyonda 1 gerçekleşirse gerçekleşir bu sahne ayrıcana yakından az da olsa bi ihtimal var prfosyonelsen tetiği çekerken fakredebilirsin yakın mesafeden
Geri