Arama sonuçları: *

• Users: tywin
  • Order by date
  1. tywin

Alibaba ne kadar güvenilir?

satıcıdanb satıcıya urunden urune degisir
  2. tywin

Riot hesabımı geri vermiyor

hesabı kitlemişler 1735149080 ve hocam kaç kere çalındı ve geri almaya çalıştınız
  3. tywin

Temu "Gümrük beyanı bilgileri gönderildi"

teşekkürler hocam
  4. tywin

MSÜ, KHO için göz sorunları hakkında:

geçen günlerde gezi olmuştu ordaki öğretmen söyledi göz çizdirme olayını aynı iki kişi aynı hastanede aynı şekilde aynı anda göz çizdirip aynı anda mulakata girince biri elendi biri geçti sebebi ise : "Gözündeki mikroyanıkların geçmiş olması lazım ameliyattan sonra" 1735148767 eger tekrar...
  5. tywin

15 bine üni için laptop önerisi

7 ay kullanılıp satıyor alınabilir temiz kullandı ise bir sorun oldugunda donanımsal garantiden halledebilirsiniz karar size kalmış
  6. tywin

Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

arkadaslar bence al sat konusu fazla uzadı sonuçta mekanda 10 TL'ye su alırken onu satıcı 1 TL'ye alıyor ve 10 kat para alıyor 1735148046 yada aldıgınız bir teknolojik ürün illaki üstüne kar konulup satılıyor bu suanda arz-talep talep az arz fazla iken 1100 bandına kadar satıldı talep artıp arz...
  7. tywin

15 bine üni için laptop önerisi

acer aspire al geç bu fiyata
  8. tywin

kargo 1 adet klavye sadece ama olabilir
  9. tywin

Sahibinden üzerinden takas nasıl yapılır?

uzaktan takas yok ancak satıcıyla anlaşıp bulusunca ürünü karşılıklı teslim edebilirsiniz
  10. tywin

Benim düsüncem bu yeni gelen vergilendirme ile alakalı bir şey yollandı 1735147524 ilk defa böyle bir aşama oldu önceki siparişlerimde olmadı
  11. tywin

Kablo nasıl baglanmalı

içini açıp baktım sorunsuz çalıştı
  12. tywin

2000 tl mouse önerisi

önceden kullandıgın mouse nedir
  13. tywin

Bu aşama nedir ilk defa böyle bir güncelleme gördum
  14. tywin

Kablo nasıl baglanmalı

elektrik kablosu baglayacaktım
  15. tywin

Sistemimi ne kadara satmalıyım?

ben bütçe konusunda demedim klavye mouse gibi çevre birimleri için dedim
  16. tywin

Sistemimi ne kadara satmalıyım?

bence tek tek parça satmamak istemenizi anlarım ama en azından klavye mouse vs. parçaları satın iadereten kullanırısnız ilerde sistemi satarsınız alıcı klavye muase kuluklık almam der onlar elinde kalır pc olmaz
  17. tywin

Bozuk kağıt para geçen ATMler hangisi

herhangi fırına markete git direk alırlar onları
  18. tywin

Kablo nasıl baglanmalı

2 adet kablo var ama hangisine baglıyacagım emin olamadım 1. kablo mavi/sarı+yesil /kahverengi 2. kablo kahverengi/yesil/mor acikmavi karisik renk
  19. tywin

Yardım Bilgisayarım şalteri açıp kapattıktan sonra açılmıyor

hiç basıma gelmedi ama o bip sesleri uzun yada kısa olarak hatayı söylüyordu https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/bilgisayar-a%C3%A7%C4%B1l%C4%B1%C5%9F%C4%B1nda/abc7b426-665b-4ac6-aa65-18a65c6528ec 1734984721 bilgisayarda bios açılıyormu yoksa komple mi açılmıyor
  20. tywin

Bilgisayarım kaç para eder?

8-9k aralıgında koy pazarlıkla vs. 7.5k a kadar satabilirsin
Top Bottom