fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 988
Exvega Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu
Son düzenleme:
exvega premium ürün kankakonudaki ürün ve bu iki ürün arasında kaldım hangisi daha iyidir 90 kilo 186 boy![]()
XDrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş - Fiyatı, Yorumları
XDrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
okadarı cok fazla kımse yapmaz bu fıyata alınır bu koltukŞu ürüne %50 indirim yapılsa gözüm kapalı alırdım. 11 Kasım'ı bekledik ama indirimler hayal kırıklığı oldu benim için..
exvega tabi kralkonudaki ürün ve bu iki ürün arasında kaldım hangisi daha iyidir 90 kilo 186 boy![]()
XDrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
herşeyde şikayet var afedersin hayvan gibi kullanıyorlar şikayet ediyorlarVideolarda ve şikayet varda çok gömmüşler koltuğu kararsız bırakıyor insanı
bunda aman aman bır ındırım yok dostum genelde normal zamanlardada bu fıyata dusup tekrar cıkıyordukonudaki ürün ve bu iki ürün arasında kaldım hangisi daha iyidir 90 kilo 186 boy![]()
valla kredi çekip alasım geldi bedava şu fiyataExvega Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu
FINAL150 kodu ile 6600₺
haklı valla ben 1.5 aydır kullanıyorum memnunum nesını gommusler acabaexvega tabi kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
herşeyde şikayet var afedersin hayvan gibi kullanıyorlar şikayet ediyorlar
Valla hocam birkaç inceleme videosu izledim youtubeda, bir tane olumlu yorum yok koltukla alakalı. genelde rus ruleti demişler iyisi denk gelince sıkıntı yok falan demişler.exvega tabi kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
herşeyde şikayet var afedersin hayvan gibi kullanıyorlar şikayet ediyorlar
kanka çok çok iade edersin yani bu kadar basit takas sistemiyle işlemiyor artıkValla hocam birkaç inceleme videosu izledim youtubeda, bir tane olumlu yorum yok koltukla alakalı. genelde rus ruleti demişler iyisi denk gelince sıkıntı yok falan demişler.
valla hacı arkadaşımda var 1 yıl felan olmuş alalı hiçbi sıkıntısı yok diyor üstelik 120kg o çocuk ben 98haklı valla ben 1.5 aydır kullanıyorum memnunum nesını gommusler acaba
konudaki ürün ve bu iki ürün arasında kaldım hangisi daha iyidir 90 kilo 186 boy![]()