fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 757
Exvega Andromeda 2024 Dokuma Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu
kral senin gidip denemen lazım hatta böyle sorunların varsa herahangi bir marka bile değil paraya kıyıp kendin yaptırabilirsinSırt ve boyun ağrıları olan , düzleşmesi olan kişiler için en ergonomik ve ortopedik koltuk hangisi acaba ?
Uzun ömürlü ve kaliteli olması önemli
En fazla memmuniyet bu koltukta evet. Ama pahalı bence.Hawk future amazon prime ile 6 ay peşin fiyatına taksit fırsatı ile aldım az önce 8749 tl fiyattayken. Arayan varsa bu alternatife de göz atabilir.
Valla hocam en uygun fırsatı buldum yoksa fab alıp geçecektim aylık 1400 küsür bir şey değil yaEn fazla memmuniyet bu koltukta evet. Ama pahalı bence.
Kesinlikle almayın.Exvega Andromeda 2024 Dokuma Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu
En fazla memnuniyet? Haha. Ürünün içinden bize 5 Yıldız verin 300 TL para iadesi yapalım diye kağıt çıkıyor hâlâ burda memnuniyetten bahsediyosunuz.En fazla memmuniyet bu koltukta evet. Ama pahalı bence.
Kendin yaptırabilmem şu an için mümkün değil , firmayı aratıp mı yaptıracağım nasıl oluyor acaba ?kral senin gidip denemen lazım hatta böyle sorunların varsa herahangi bir marka bile değil paraya kıyıp kendin yaptırabilirsin