Farklı kartlar denedim , defalarca siteyi yeniledim bu taksit seçeneği karşıma çıkmadı en son iyzico ile ödeyerek hallettim . Paylaştığın için teşekkürler...
beyler ödeme aşamasında taksit sayısı seçilmemiş diye hata alan tek ben miyim? Hiçbir yerde taksitle alakalı bir şey yok.
ayrıca bu bildiğimiz bluetooth...
Rica ederim. Yukarıda bağlantısı paylaşılan RAM de o aslında, yani bir süredir hâlen satılmaya devam ediyor ve ufak bir zam gelse de hâlen alınabilir bir...
Teşekkürler bilgilendirdiğin için. Senin bahsettiğin şekilde 6000/30 ram öneren bi arkadaş var onun attığı da aynı fiyata geliyor. Her ihtimale karşın...
Teşekkürler hocam bu aynı fiyata geliyor benim almayı düşündüğümün indirimli haliyle. Cuma günkü indirimi bekleyeceğim daha uyguna bir şey bulamazsam bunu...
3.800 dü almadım karar veremediğim için . Önümüzdeki cuma yine indirim etkinliği yapacaklar o zaman aynısı veya daha uygununu bulabilirsem almayı düşünüyorum
https://www.incehesap.com/patriot-viper-venom-rgb-32gb-2x16gb-ddr5-6400mhz-cl32-gaming-ram-fiyati-69747/
ürün bu . cl değerleri ne oluyor bilmiyorum ama...
kanka şuan itopya sitesindeki indirimde 3800e 6400mhz hali var. Patriot markası nasıl bilemediğimden almadım. Marka iyi diyorsan ondan alayım uygun gibi