istanbuldaysan şüphesiz kapalı çarışı. değilsen de kuyumcudan almaktansa bankadan almak daha iyidir ama o da maalesef al sat farkını çok açıyor
istanbulda yaşamıyorsan şuraya git diye yönlendirecek bilgim yok maalesef kötünün iyisini seçmek zorunda gibisin
ram ve ssd fiyatları ağızları açık bırakarak yükseliyor şuan alman daha mantıklı olur (bunu zaten biliyorsundur) almışken de iyi bişey alman senin için daha iyi olur 1 tb alsan doldurunca daha fazla yere ihtiyacın olacak ve yine bi ssd alma derdine gireceksin zaten bütçe sorunu yok dmeişsin...
Ben simi çıkartmadan önce sim yuvası aktifleşmişse geri takınca normal şekilde sim çalışacak , önceden aktifleşmediyse de aktifleşme isteği gönderecek ama hemen aktifleşmeyeceği için de önceki durumu öğrenebilirim diye düşündüm (ama ona da şöyle bi sorun var eğer aktifleşme onayı geldiği zaman...
Hocam sağol yorumun için ama sen beni anlayamamışsın galiba , ben 1 ocağa girerken hat takılıydı hattın aktifleşip aktifleşmediğini bilmiyorum bunu öğrenebilir miyim diye soruyorum
Şebeke alıp almadığımı kontrol edeyim dedim 1 ocak günü birkaç telefon araması yapmışım yani senin dediğin...
Hocam sağol yorumun için ama sen beni anlayamamışsın galiba , ben 1 ocağa girerken hat takılıydı hattın aktifleşip aktifleşmediğini bilmiyorum bunu öğrenebilir miyim diye soruyorum
yok benim anlatmak istediğim şuanki sim yuvasından çıkarıp ilk 4 ay boyunca hiç kullanmak istemiyorum ondan sonraki 8 ayda 4+4 şeklinde kullanmak istiyorum ama şimdi simi çıkarsam bile önceden takılı olan yuvadaki simin süresininbaşlayıp başlamadığını öğrenebilir miyim
arkadaşlar 2026nın ilk 4 ayını boş geçirmek istiyordum ama simi yeni yıla girmeden çıkarmak aklıma gelmedi sizce şimdi çıkarsam geç olmuş olur mu sim çıkarırsam da o kayıtlı sürenin başlayıp başlamadığını öğrenebilir miyim
konu sahibine yazdığımı düşünerek sormuştum ama senin cevabını almak da iyi oldu hayırlı olsun telefonun güle güle kullan daha iyileri de sana nasip olsun inşallah
yurt dışından telefon bahsi geçince niye aklında iki tane telefonu aynı anda kullanmak var Mesela ben de yurt dışından telefon kullanıyorum ama şu mantıktan yola çıkarak bunu yaptım Türkiye'den iPhone 16 Pro Max alacağıma vergiye para vermektense yurt dışından İki tane alırım dedim bir tane...
bu konuyu açmadan önce aklımda bir iki yol vardı ama onların cebe uygun çözümler olmadığını düşünüyordum ,sonrasında piyasaya baktım ve modem fiyatları düşündüğümden uygunmuş baya şaşırdım , bu durumda da önceden düşündüğüm şeyi yapacağım , ,ilk önce güçlü bir modem alıp alt kattaki sorunu...