ronaldo diyenlere üzülüyorum ama en çok da anne babalarına :( düşünsene oğlun kıyası bile olmayan bi konuda gözü görmeyenin bile messi diyeceği seçimde soytarıyı seçiyor :( maalesef çok üzücü. keşke yaşadığımız bu dünyada ronaldo diyen biyolojik atıklar ölse de temiz bi dünyada yaşasak
cevabınız için teşekkürler hocam yeni bir fikir verdiniz ve iyi oldu , şuan için olmasa da ilerisi için tavsiyenizi düşüneceğim. şuan eskisi gibi çalışmadığım için her şeyin fiyatı zor geliyor çalışmaya geri döndüğümdealacaklarım listesine eklendi<3
teşekkürler hocam, açıkçası kule tipi vantilatörü hiç birisinin evinde görip deneyimlemedim o yüzden performansını da bilmiyorum bu arada ben size olası kullanım şeklimi söyleyeyim çok büyük bi odam yok yatağım ve masam yan yana %70 masamda otururken sandalyeme doğruyönlendirip koyarım%30da...
merhabalar benim odam dubleks evin üst katında ve sıcaklar geldiğinde çatıya vuran güneş yüzünden pişiyorum :( odamda minnacık bi pencere var ses ve soğuk giriyor ama hava girmiyor maalesef ben de bu durumda en azından ferah hissettirecek bi vantilatör almak istiyorum ama çok para dökülmek de...
selam kankam bu serverı ne için kuracaksın çok merak ettim. 100 kişi de az değil çünkü, ilgimi çeken bişey olura belki ben de arkaadaşlarımla gelebilirim
istanbuldaysan şüphesiz kapalı çarışı. değilsen de kuyumcudan almaktansa bankadan almak daha iyidir ama o da maalesef al sat farkını çok açıyor
istanbulda yaşamıyorsan şuraya git diye yönlendirecek bilgim yok maalesef kötünün iyisini seçmek zorunda gibisin