asafiso isimli üyenin son içerikleri

1. asafiso

🔥İndirim VegGieg UB502 Bluetooth 5.0 Adaptör 99 TL

Farklı kartlar denedim , defalarca siteyi yeniledim bu taksit seçeneği karşıma çıkmadı en son iyzico ile ödeyerek hallettim . Paylaştığın için teşekkürler uzun zamandır Bluetooth dongle almak istiyordum şuan kullandığımın versiyonu eski ve ps5 kolunda sürekli sürücü hatası veriyor inşallah...
  2. asafiso

🔥İndirim VegGieg UB502 Bluetooth 5.0 Adaptör 99 TL

beyler ödeme aşamasında taksit sayısı seçilmemiş diye hata alan tek ben miyim? Hiçbir yerde taksitle alakalı bir şey yok. ayrıca bu bildiğimiz bluetooth dongle dimi bir eksisi fazlası yok
  3. asafiso

Arkadaşlar ram önerisi pls

Teşekkürler bilgilendirdiğin için. Senin bahsettiğin şekilde 6000/30 ram öneren bi arkadaş var onun attığı da aynı fiyata geliyor. Her ihtimale karşın cumayı bekleyip ona göre hareket edeceğim. Tekrardan teşekkürler yardımın ve biilgilendirmen için
  4. asafiso

Teşekkürler hocam bu aynı fiyata geliyor benim almayı düşündüğümün indirimli haliyle. Cuma günkü indirimi bekleyeceğim daha uyguna bir şey bulamazsam bunu alabilirim
  5. asafiso

3.800 dü almadım karar veremediğim için . Önümüzdeki cuma yine indirim etkinliği yapacaklar o zaman aynısı veya daha uygununu bulabilirsem almayı düşünüyorum
  6. asafiso

https://www.incehesap.com/patriot-viper-venom-rgb-32gb-2x16gb-ddr5-6400mhz-cl32-gaming-ram-fiyati-69747/ ürün bu . cl değerleri ne oluyor bilmiyorum ama 30un üstünde . iyi diyorsan almayı düşünüyorum . bildiğim kadarıyla bu fiyata başka ram yok
  7. asafiso

kanka şuan itopya sitesindeki indirimde 3800e 6400mhz hali var. Patriot markası nasıl bilemediğimden almadım. Marka iyi diyorsan ondan alayım uygun gibi
  8. asafiso

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

beyler patriot marka ram alınır mı ne diyorsunuz
  9. asafiso

ddr5 güzel bi rame ihtiyacım var şuanki 16gb 5200mhz ram yetmiyor . En az 32gb ram lazım iki tane slotum var . Mümkünse mhz değerleri de en az 6000 olmasını istiyorum. Uygunluğuna göre 48 gb rame de okeyim. Rgb olup olmaması farketmez . Kaliteli bütçe dostu güzel bi ram önerirseniz sevinirim
  10. asafiso

2.el PlayStation için nasıl teklif sizce?

Hocam maalesef pek bilgili değilim ps5 i çok takip etmedim dikkat etmen gereken bişey var mı bilmiyorum. 1738109732 bu arada adamla iletişime geçebiliyorsan sana ne güvence verdiğini sorabilirsin güvenilir değil diyip köşeye atmaktansa bi ihtimal de olsa kovalamakta fayda var. Bu konularda...
  11. asafiso

2.el PlayStation için nasıl teklif sizce?

adam telefon doğrulaması falan yaptıysa senin değiştirmeni sağlar 1 2 hafta sonra da diğer arkdaşın dediği gibi istediği şekilde değiştirebilir de bence hiç güven olmaz
  12. asafiso

Yardım Lossless Scalıng alınır mı??

sen diyorsan doğrudur kankam videosunu izlemeye gerek yok indirime girince alır bakarım. Evde samsung marka çok kaliteli televizyon var ondan bişey izledikten sonra monitöre geçince çok kalitesiz geliyordu inşallah arayı olabildiğince kapatır
  13. asafiso

Yardım Lossless Scalıng alınır mı??

kanka videolarda fpsi arttırıyor demişsin onun dışında gözle görülür şekilde kaliteyi arttırma gibi bi olayı var mı ? Eğer işe yarıyor diyorsan indirime girdiği zaman sadece izleyeceğim şeylerin kalitesini arttırmak için alabilirim bilgisayarım yeterince güçlü olduğu için oyunlarda ihtiyacım yok
  14. asafiso

Claw's Nexus X1 12800 Dpi alınır mı?

ben de hassasiyet diye biliyordum da emin olmadığımdan sorayım dedim çünkü farelerin öne çıkan özelliklerinde yüksek dpi ın belirtilmesi tuhaf gelmişti kimse max hassasiyetde kullanmaz herhalde gecikme ile bir alakası vardır diye düşünmüştüm
  15. asafiso

Claw's Nexus X1 12800 Dpi alınır mı?

hocam bilmediğimden soruyorum moıuselarda dpi neyi ifade ediyor ?
Geri