Arama sonuçları: *

1. asafiso

Şafak Darlıyor Dayanılmıyor Şafak 60 Atarsa 59

yaş kaç reis
  2. asafiso

Messi mi Ronaldo Mu?

ronaldo diyenlere üzülüyorum ama en çok da anne babalarına :( düşünsene oğlun kıyası bile olmayan bi konuda gözü görmeyenin bile messi diyeceği seçimde soytarıyı seçiyor :( maalesef çok üzücü. keşke yaşadığımız bu dünyada ronaldo diyen biyolojik atıklar ölse de temiz bi dünyada yaşasak
  3. asafiso

Vantilatör Konusunda Yardım Lütfen Sevgili Forumdaşlar

cevabınız için teşekkürler hocam yeni bir fikir verdiniz ve iyi oldu , şuan için olmasa da ilerisi için tavsiyenizi düşüneceğim. şuan eskisi gibi çalışmadığım için her şeyin fiyatı zor geliyor çalışmaya geri döndüğümdealacaklarım listesine eklendi<3
  4. asafiso

hocam sağolun cevabınız için:) , ne yazıkki dediğiniz şey daha vantilatör almadan aklıma gelmişti ama benim odanın camı 2m yükseklikte ve minnacık :)
  5. asafiso

estağfurullah hocam teşekkürler cevabınız için
  6. asafiso

hocam bahsettiğiniz buharlı diye geçenler mi
  7. asafiso

teşekkürler hocam, açıkçası kule tipi vantilatörü hiç birisinin evinde görip deneyimlemedim o yüzden performansını da bilmiyorum bu arada ben size olası kullanım şeklimi söyleyeyim çok büyük bi odam yok yatağım ve masam yan yana %70 masamda otururken sandalyeme doğruyönlendirip koyarım%30da...
  8. asafiso

merhabalar benim odam dubleks evin üst katında ve sıcaklar geldiğinde çatıya vuran güneş yüzünden pişiyorum :( odamda minnacık bi pencere var ses ve soğuk giriyor ama hava girmiyor maalesef ben de bu durumda en azından ferah hissettirecek bi vantilatör almak istiyorum ama çok para dökülmek de...
  9. asafiso

Giyim İçin Forum Gerekli

instagramda öyle sayfalar var aklıma gelen @erkeklereöneriler var mesela
  10. asafiso

3 Haftalık Bir Kanala Göre İlerleme Nasıl ?

lan sie esadçı seni
  11. asafiso

3 Haftalık Bir Kanala Göre İlerleme Nasıl ?

Bok gibi 1777991637 bok gibi
  12. asafiso

Minecraft Server İçin PC Önerisi

katılmak ve sana katkıda bulunmak isterim sunucunun adını söylersen ve açıldığında hatırlatırsan gelirim arkadaşlarımla:)
  13. asafiso

Minecraft Server İçin PC Önerisi

selam kankam bu serverı ne için kuracaksın çok merak ettim. 100 kişi de az değil çünkü, ilgimi çeken bişey olura belki ben de arkaadaşlarımla gelebilirim
  14. asafiso

Altını nerden almak daha mantıklı?

istanbuldaysan şüphesiz kapalı çarışı. değilsen de kuyumcudan almaktansa bankadan almak daha iyidir ama o da maalesef al sat farkını çok açıyor istanbulda yaşamıyorsan şuraya git diye yönlendirecek bilgim yok maalesef kötünün iyisini seçmek zorunda gibisin
  15. asafiso

Koltuk Önerisi , Bütçe 15bin TL

zio kullanıyorum tavsiye ederim arkadaşıma da aldırdım, o çoğu markanın mağazsına gidip teker teker denedi en son zioda karar verdi
  16. asafiso

Çözüldü✓ Wd green 1tb mi 2 tb mi ssd almaliyim

ram ve ssd fiyatları ağızları açık bırakarak yükseliyor şuan alman daha mantıklı olur (bunu zaten biliyorsundur) almışken de iyi bişey alman senin için daha iyi olur 1 tb alsan doldurunca daha fazla yere ihtiyacın olacak ve yine bi ssd alma derdine gireceksin zaten bütçe sorunu yok dmeişsin...
  17. asafiso

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

sewlfyli omanın açıklamasında;SMS ile yapılması durumunda mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. diyor sms kaç para bilen var mı?
  18. asafiso

Kayıtsız telefon 4ay sürenin başladığı nasıl anlaşılır

O zaman benim bi önceki cevabımda dediğim gibi sim kartını takıp daha önce hattın aktifleşip aktifleşmediğini anlama şansım var
  19. asafiso

Ben simi çıkartmadan önce sim yuvası aktifleşmişse geri takınca normal şekilde sim çalışacak , önceden aktifleşmediyse de aktifleşme isteği gönderecek ama hemen aktifleşmeyeceği için de önceki durumu öğrenebilirim diye düşündüm (ama ona da şöyle bi sorun var eğer aktifleşme onayı geldiği zaman...
  20. asafiso

Evet dediğin doğru Şebekenin gelmemiş olma ihtimali de var tanıdıklarımınki hala açılmadı , simi bi daha takıp bakmayı düşünüyorum sağol desteğin için
Geri