Arama sonuçları: *

1. Heroia

Yeşil pasaport hakkım var mı?

Şuan 19 yaşındayım ve dün Anadolu üniversitesi bankacılık ve sigortacılık 2 yıllık açıköğretim bölümünü kazandım. Babam yeşil pasaporta sahip. Bende faydalanabilir miyim?
  2. Heroia

Açık öğretim üniversitede okula gitmeye gerek var mı?

Arkadaşlar açık öğretim bankacılık ve sigortacılık okumayı düşünüyorum bugün son tercih günü ve aklıma bir soru takıldı açıköğretim de okula gitmeye gerek var mı? yani ayda veya yılda 1 kez okula gitme gibi şartlar var mı yoksa hiç gitmeden mezun olabiliyor muyum?
  3. Heroia

Yks 300 bin sıralama zor mu?

Sınava 50 gün kaldı ve şuan başlasam EA öğrencisi olarak 300 bin sıralama yapmak sizce zor mu?
  4. Heroia

Kaç dil biliyorsunuz?

Meraktan soruyorum çoğumuz sadece Türkçe veya İngilizce biliyoruz ama bunun dışında 2 den fazla dil bileniniz var mı? Ve nasıl öğrendiniz? Bunları paylaşırsanız sevinirim.
  5. Heroia

Sınava girerken eşyalarımı nereye bırakabilirim?

Yarın 12.30 da yazılı ehliyet sınavım var ve tek başıma gideceğim oradan da doğruca otobüse yetişmem gerekiyor çünkü başka bir şehre gideceğim. Ve sınava telefon, cüzdan vs. eşyalar ile girmek yasak söylediğim gibi tek başıma olacağım için eşyalarımı nereye koyacağımı bilmiyorum orada bunun için...
  6. Heroia

AYT son gün çalışmalık konu önerisi

Arkadaşlar önemli 1-2 konu söylesenize bakayım. Pek çalışmadım zaten.
  7. Heroia

Sınava kadar sadece AYT çalışmak?

Sınava 3 ay var ve benim tyt ayt netlerim çok iyi seviyelerde değil ama eşit ağırlık olduğum için kendime güveniyorum. Çalışmaya şimdi başlayacağım sadece AYT abanıp TYT çalışmasam ne olur? örneğin sınavda 60-70 AYT 35 tyt yapsam ne gibi zararı-yararı olur?
  8. Heroia

Sizce açık liseye geçmeli miyim?

Birçoğumuzun bildiği gibi 12. Sinif 2. Dönem konuları Yks den kalktı. Şuan okulda neredeyse 8 saat vaktim geçiyor ve çoğu ders boş oluyor bazı hocalarda sınavlarda soru sorabilmek için bazı derslerde kalkmış konuları işliyorlar. Sadece önemli derslerin bazılarında tyt tekrar yapıyoruz onun...
  9. Heroia

12. Sınıfta 2. Dönem dershaneye gitmek mantıklı mı

12. Sınıfım Tyt ve ayt tam değil yarım yamalak biliyorum üniversitesi hedefim var ve dershaneye gitmeyi düşünüyorum okul açılalı 3 ay oldu dershaneye şu andan itibaren gitsem çok şey kaçırmış olur muyum özellikle giden arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
  10. Heroia

11.sınıfta İmamhatip ten sosyal bilimlere geçme Yardım!!

11.sınıf imamhatipte sayısal okuyorum sosyal bilimlere geçmek istediğimde alan seçemiyorum ve beni 10. sınıf olarak sayıyor ve puan yetersiz diyor halbuki 11.sınıfım ve nakil için puanım yetiyor ama bir türlü yapamadım lütfen bilen varsa yardım edebilir mi? acaba sosyal bilimlerde sayısal...
  11. Heroia

Sayısal dan eşit ağırlığa geçme

Sınavlara 2-3 hafta kaldı istediğim mesleklerde eşit ağırlıkta zaten 11.sınıfım şuan geçsem sıkıntı olur mu geçenler varsa yazabilir mi
  12. Heroia

E-okul sınav ve performans notunuz nasıl?

E-okul sınav ve performans notunuz nasıl? sınav yaptınız mı? veya sözlü notunuz girildi mi?
  13. Heroia

Sayısalı iyi Lise 2 ve üzeri yardım edebilecek varmı

Arkadaşlar biri yardım etsin 10.sınıfa gidiyorum bazı internet sıkıntılarından dolayı her derse katılım sağlayamadım 10.sınıf ve üzeri biyoloji matematik fizik iyi olan varsa ebada testler var yardım edene bende bir sıkıntısı varsa yardım etmeye çalışırım lütfen yardımcı olun. Biraz aciliyeti var.
  14. Heroia

Sayısal mı eşit ağırlık mı ?

Sayısal mı seçeyim eşit ağırlıkmı notlarım bu şekilde yardımcı olurmusunuz?
Top Bottom