12. Sınıfta 2. Dönem dershaneye gitmek mantıklı mı

Heroia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
386
12. Sınıfım Tyt ve ayt tam değil yarım yamalak biliyorum üniversitesi hedefim var ve dershaneye gitmeyi düşünüyorum okul açılalı 3 ay oldu dershaneye şu andan itibaren gitsem çok şey kaçırmış olur muyum özellikle giden arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

9-10 nasıl hocam

evde yapabiliyorsan kendi başına hallet ama yapamamam dersen mecbursun malesef.

Kou eksiği varsa dershane önemli ama 2. dönem gitmeyle o eksikler kapanır mı ? Hayır ama hedefe bağlı olarak destek olur. Zaten tüm konuları biliyorsan ve eksiğin yoksa zaman kaybı sadece denemeye girmek daha mantıklı.

Kou eksiği varsa dershane önemli ama 2. dönem gitmeyle o eksikler kapanır mı ? Hayır ama hedefe bağlı olarak destek olur. Zaten tüm konuları biliyorsan ve eksiğin yoksa zaman kaybı sadece denemeye girmek daha mantıklı.
En doğru yorum diyebilirim teşekkür ederim

tam tersi hata etmiş olursun dershane bom vede boş bir olay
Gülücük atanların beynini sorguluyorum sınıfımızda bir cocuk var fizik 40 mat 70 biyoloji 89 falan ayrıca ayda 12k para veriyor evde kendi çalışsa zaten aynı notları alçak tam bir para israfı dershaneler,kendi çalışma disiplinini olusturmadigin sürece mezardan kalkıp fiziği sana Einstein de anlatsa anlamazsin bro

dershane 10 kişiden 1'i için faydalı oluyorsa 9'u için zararlı oluyor aksini iddaa edenle tartışmaya girmem

Gerek yok tüm materyallere youtubedan ulaşıyorsun ki zaten çözemediğin sorunun çözümü de youtubeda oluyor şuan para israfı olur

Geri