Arama sonuçları: *

1. Heroia

This war of mine nasıl bir oyun?

Epic sepetime öncelerde eklemiştim şimdi farkettim alınır mı nasıl bir oyun?
  2. Heroia

Skyrim en ucuz nereden alınır?

Sorum başlıkta Skyrim en uygun hangi sitede satılıyor?
  3. Heroia

FM24 internetsiz oynanır mı?

Oynanır mı? Bilen varsa söyleyebilir mi?
  4. Heroia

Epic kuponu ile ne alabilirim?

Yaklaşık 30 TL kadar kuponum var önerebileceğiniz chill oyunlar var mı? 30 TL yi geçebilir önemli değil ama bilinir oyunların dışında ve düşük yer kaplayan olursa çok iyi olur
  5. Heroia

Epic games farklı tarzda oyun önerisi

Düşük boyutlu bilinir oyunların dışında farklı tarzda bildiğiniz chill oyunlar var mı? Fiyat çok önemli değil bu tip oyunları önerebilir misiniz?
  6. Heroia

Telefon interneti ile oyun indirmek daha fazla veri kullanır mı?

Bannerlord indireceğim ve 31 gb indirme boyutu var galiba telefon interneti ile indirirsem 31 gb tan fazla veri harcar mı?
  7. Heroia

En fazla 5 GB oyun önerisi

Sistemim kötü değil ama sadece telefon internetim var. Bu yüzden Epic games ten önereceğiniz oyunlar var mı?
  8. Heroia

Skyrim nasıl bir oyun? Hâlâ oynanır mı?

Bir kez deneme fırsatım olmuştu. Oyunun başlangıç kısmıydı ve grafikler falan baya leşti ama sanırım mod falan kuruluyor muş. Peki bu oyunun amacı ne tam olarak ve hangi ırkı vs. Seçmemiz mantıklı oynayanlar anlatabilir mi?
  9. Heroia

Dying light hikâye modu nasıldır?

Online modu daha çok oynanıyor bildiğim kadarıyla. Oynayan varsa hikaye modu güzel mi oynanır mı solo?
  10. Heroia

RDR 2 internetsiz nasıl oynanır?

Başlıkta sorduğum gibi nasıl oynayacağım? Epic games hesabında
  11. Heroia

RDR 2 internetsiz oynanır mı?

Bazı forumlarda girdikten sonra interneti kapatınca oynandığını söylüyor. Bu doğru mu? Doğruysa, oyuna girene kadar çok internet gider mi? Sadece telefon internetim var oda 600 mb civarı.
  12. Heroia

Farklı-kafa dağıtmalık oyun önerisi

Oyunun kategorisi önemli değil sadece bilindik oyunların yani battlefield witcher rdr gta valo cs gibi bilindik oyunların dışında farklı bir oyun önerir misiniz?
  13. Heroia

Wolfteam hala oynanıyor mu?

Canım şu sıralar çok wolfteam çekiyor. Eskiden saatlerce oynardık ama oyun baya bozulmuşu, og vs vs. Şuan oynayan var mı? ben genelde kurt oynardım sizce tekrar oynanır mı?
  14. Heroia

Metro Exodus oynamaya değer mi?

Metro serisinin 2033 ve last light redux oyununu oynadım ve beğendim sizce exodus almaya değer mi?
  15. Heroia

Titanfall 2 Türkçe yama önerisi

Bildiğiniz güzel bir yama var mı ben bir tane kurdum ama işe yaramadı
  16. Heroia

Sizce Csgo seçkin alınır mı?

Arkadaşlar sizce almaya değer mi galiba şuan 280 TL gibi bir fiyatı var sizce değer mi?
  17. Heroia

RDR2 Serbest takılma var mı?

. Merak ettiğim bir konu var oyun hikayesini tamamen bitirdiğimde story moda tekrar başlamadan Arthur u oynayarak görevsiz bir şekilde eski silah ve ekipmanlarla serbest takılma modu var mı bilen birisi cevaplarsa sevinirim.
  18. Heroia

Gamepass oyun önerisi

Gamepass te özellikle Elden Ring benzeri savaşarak boos keserek sürekli oynayarak gelişebileceğim gibi bir oyun var mı varsa önerir misiniz? Farklı Türlerde önerebilirsiniz.
  19. Heroia

Metro list light redux Türkçe yama önerisi

Bildiğiniz güncel virüssüz bir yama var mı?
  20. Heroia

Batman arkham knight Türkçe yama var mı?

Bildiğiniz Türkçe yama var mı ben bulamadım.
Top Bottom