Arama sonuçları: *

1. Kıtalararası balistikfüze

Kilo Nasıl Alabilirim?

Evde mezura varsa boyun ve kalça ölçüsü alıp yağ oranına bakma şansın var mı? Ortalama erkek yağ oranı %15. O seviyeye gelene kadar çok abartmamak kaydıyla paketlenmiş gıdalar tüketebilirsiniz sonrasında yine almak istersen (ihtiyacın 2600kcalmış ona göre söylüyorum) 2900-3000 kalori al günlük...
  2. Kıtalararası balistikfüze

Kilo Nasıl Alabilirim?

Hocam arkadaşa sadece kilo aldırmak mı istiyorsunuz yoksa sağlıklı bir şekilde kilo aldırmak mı istiyorsunuz? Tercihlerinizi doğru belirleyin 1741623964 Hocam çekinmenize gerek yok boy kilo yağ oranı versenizde bi baksak siz bilirsiniz tabi. göbek konusunu da normal bir kiloya geldikten sonra...
  3. Kıtalararası balistikfüze

Kilo Nasıl Alabilirim?

Hocam yaş-kilo-boy kaç? Kilo almanız için günlük yaktığınız kaloriden fazla yemeniz gerekir yağ oranınızı biliyor musunuz? Ortalamadan düşükse ve amacınız kaslı,parçalı bir vücut yapmak değilse yağ oranınız ortalama düzeye gelene kadar ne bulursanız yiyin sonrasına sporla felan kas kazanarak...
  4. Kıtalararası balistikfüze

Kilo Nasıl Alabilirim?

Pilav makarna felan ye fazladan 1-2 tabak tamamdır bu is
  5. Kıtalararası balistikfüze

1 milyon 100 bin TL ile ne yapılabilir

nvda sudan ucuz suan :)
  6. Kıtalararası balistikfüze

Bana kötü davranan "arkadaş"ıma sövüp engel attım.

Servise binip direkt spora geçiyorum hocam çocuğu okul dışı göremiyorum ki hiç
  7. Kıtalararası balistikfüze

Bana kötü davranan "arkadaş"ıma sövüp engel attım.

Beyler benim de bir sorunum var çocuktan nefret ediyorum bunu biliyor fakat sürekli benimle dolaşmaya çalışıyor fiziksel gücümde yetmiyor yumruk yumruğa kavga edersem rahat döverim çocuğu obez birisi ama okulda da yemiyor o nitelikli bir okuldayım atılma korkusu var ne yapılır?
  8. Kıtalararası balistikfüze

Arkadaş Çevrenizi Nereden Edindiniz

Spor salonu.
  9. Kıtalararası balistikfüze

🔥İndirim Nike Ürünlerinde 500TL İndirim

Ucuza ürünler var iyiymiş
  10. Kıtalararası balistikfüze

Krampon aldım iyi mi? sizce

Estetik kötü ama kaliteli ise neden olmasın? Fiyatı da iyi
  11. Kıtalararası balistikfüze

Astım ve nefes darlığı spreyleri oruç bozar mı

Buhar orucu bozar mı diye yazmıştım dün kaynak ya chatgptdir ya da diyanetti tam hatırlamıyorum astım için kullanılan sprey ve buhar bozmuyormuş
  12. Kıtalararası balistikfüze

Kreatin kullanımı güvenlimi?

Kendi sitelerinde daha ucuz birde kod felan kullanırsınız 60 lira felan ucuza gelir
  13. Kıtalararası balistikfüze

🔥İndirim Hepsiburada Alt Limitsiz 75 TL KUPON 🔥

2 hesapta da var bundan 1ini en son eylülde kullanmışım ama öbürünü hemen hemen her hafta kullanıyordum
  14. Kıtalararası balistikfüze

🔥İndirim Amazon / adidas Cloudfoam Comfy Shoes AyakkabıErkek 1201TL

sırf Adidas diye 5 para etmez ayakkabıyı 1.2kya satıyorlar şaka gibi cidden ya
  15. Kıtalararası balistikfüze

Diyet programım nasıl?

Koşu bandı ve bisiklette 2k kalori yakacak kadar zaman geçirmek tamamen hamballık olm bir anda kilo verirsen derin sarkar iğrenç bir görüntü oluşut
  16. Kıtalararası balistikfüze

❌İndirim Bitti! Apple iPhone 14 39.839 TL

İşlemci farklı birde ama çokta fark yok yani 14 almaya değecek kadar
  17. Kıtalararası balistikfüze

Spora başladım birkaç sorum var

Boy kilo felan verde bakalım bi obez yapar mj
  18. Kıtalararası balistikfüze

🔥İndirim PROTEİN OCEAN PRE-WORK 300gr 300TL

Biliyorum kafein çözüyor zaten demek istediğim o pre sağlam bişey değilse değmez almaya
  19. Kıtalararası balistikfüze

🔥İndirim PROTEİN OCEAN PRE-WORK 300gr 300TL

Pre den kat kat daha iyi olduğu için olabilir mi? Prenin hiçbir esprisi yok 5 tatlı kaşığı çözünebilir ya da 2-3 fincan filtre kahve ile rahatça çözüyorum
  20. Kıtalararası balistikfüze

Kiza ne demem gerekiyor

beğenmek yetmez +1
Top Bottom