Neler Yeni

Kilo Nasıl Alabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Talha Açıkgöz
o zaman sevmediğiniz şeyleri yapmak zorundasınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

öğünlerinizi yeşillikten azıcık uzak şekilde bol yağlı ve karbonhidratlı tüketin ve öğün aralarındada bol bol şekeri bol olan şeyler yiyin.
Hocam arkadaşa sadece kilo aldırmak mı istiyorsunuz yoksa sağlıklı bir şekilde kilo aldırmak mı istiyorsunuz? Tercihlerinizi doğru belirleyin

Göbek zaten mümkün değil hocam bende kilo alamıyorum yulaf işe yararmı
Hocam çekinmenize gerek yok boy kilo yağ oranı versenizde bi baksak siz bilirsiniz tabi. göbek konusunu da normal bir kiloya geldikten sonra kilo almak istersen diye söyledim

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Oğuzhan
Hocam arkadaşa sadece kilo aldırmak mı istiyorsunuz yoksa sağlıklı bir şekilde kilo aldırmak mı istiyorsunuz? Tercihlerinizi doğru belirleyin

Hocam çekinmenize gerek yok boy kilo yap oranı versenize bi baksak siz bilirsiniz tabi göbek konusunu da normal bir kiloya geldikten sonra kilo almak istersen diye söyledim
Çekinmiyorum hocam kimse sormadı sorduysada ben görmedim sanırım, 1.84 boy 63 kilom.

Mithril

80+ Silver

Hocam çekinmenize gerek yok boy kilo yap oranı versenize bi baksak siz bilirsiniz tabi göbek konusunu da normal bir kiloya geldikten sonra kilo almak istersen diye söyledim
bazı kişiler için kilo almak sandığınızdanda zor hocam. Eğer durum bu ise her yol mübah bence.

Yüzdeki sivilcelerde bir selam çakar o zaman

Hocam şekerli olarak ne yicem
kısaca işlenmiş gıdalar hocam,her türlüsünden abur cubur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Talha Açıkgöz
Çekinmiyorum hocam kimse sormadı sorduysada ben görmedim sanırım 1.84 boy 63 kilom
Evde mezura varsa boyun ve kalça ölçüsü alıp yağ oranına bakma şansın var mı? Ortalama erkek yağ oranı %15. O seviyeye gelene kadar çok abartmamak kaydıyla paketlenmiş gıdalar tüketebilirsiniz sonrasında yine almak istersen (ihtiyacın 2600kcalmış ona göre söylüyorum) 2900-3000 kalori al günlük. Fazla yağlanmayı isteyeceğini sanmıyorum sporda yaparsan mükemmel bir fiziğin olur

bazı kişiler için kilo almak sandığınızdanda zor hocam. Eğer durum bu ise her yol mübah bence.

kısaca işlenmiş gıdalar hocam,her türlüsünden abur cubur.
Hocam yanlış biliyorsam affola fakat kilo almak için harcadığımızdan fazla kalori almamız gerekiyor. Çok yoğun bir işte çalışıyordur günlük 5 bin kalori harciyordur orasını bilemem ama 2600 kalori yemekle kapatılmayacak bir şey değil rahat tamamlar

Mithril

80+ Silver
Evde mezura varsa boyun ve kalça ölçüsü alıp yağ oranına bakma şansın var mı? Ortalama erkek yağ oranı %15. O seviyeye gelene kadar çok abartmamak kaydıyla paketlenmiş gıdalar tüketebilirsiniz sonrasında yine almak istersen (ihtiyacın 2600kcalmış ona göre söylüyorum) 2900-3000 kalori al günlük. Fazla yağlanmayı isteyeceğini sanmıyorum sporda yaparsan mükemmel bir fiziğin olur

Hocam yanlış biliyorsam affola fakat kilo almak için harcadığımızdan fazla kalori almamız gerekiyor. Çok yoğun bir işte çalışıyordur günlük 5 bin kalori harciyordur orasını bilemem ama 2600 kalori yemekle kapatılmayacak bir şey değil rahat tamamlar
evet kilo almak dediğiniz gibi harcadığınız kaloriden fazlasını almak oluyor ve benim dediğimde aynı yoldan geçiyor aslında. Konu sahibi arkadaş yeterli şekilde kalori almıyor ve bu kaloriyi attırmanın en hızlı ve basit çözümü hızlı sindirilen kalorisi yüksek şeyler tüketmekten geçiyor. şeker çok hızlı sinirdirildiği için çok hızlı kana karışıyor ve böylece miden tekrar yemek yemek için aşırı hızlı boşalıyor böylece çok hızlı bir şekilde tekrar kalori alabiliyorsun tüm olay bu. dediğim yöntem kilo almak için en basit ve hızlı yöntem ama KESİNLİKLE SAĞLIKSIZ tabii ki ama o da artık konu sahibinin insiyatifine kalmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Oğuzhan

Malesef yok hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,000
Üyeler
169,649
Son üye
W10IQ
Top Bottom