Arama sonuçları: *

• Users: LORN
  • Order by date
  1. LORN

Ryzen 7 5800X vs Ryzen 9 3900X

soğutucu olarak ne önerirsiniz? ikinci el de olur. sıfırda max 4,5
  2. LORN

Ryzen 7 5800X vs Ryzen 9 3900X

Ryzen 5 5600'den geçiş yapacağım. Artık oyun odaklı değil daha çok iş odaklı bir bilgisayara dönüştürmek istiyorum. Ekran kartımı da 3080 ile değiştireceğim. 6750xt kullanıyorum. Oyunların hepsini 4k'da oyunuyorum 1080p ve 2k kullanmıyorum. Hangi işlemciye yükseltmeliyim?
  3. LORN

Çözüldü✓ ACİL - YENİ PSU FANLARIM DÖNMÜYOR

Floppy kablosuymuş o yalnız bahsettiğim kablo yok. Sys fana takabileceğim bir şey yok 1734046420 Video bakarsanız 1734046695 Anakartı gücünü takmayı unutmuşum kendime sövmemek için zor duruyorum. Dur birazcık test edeyim
  4. LORN

Sys fana takmam lazım convertertı ama oturmuyor yerine çentik var
  5. LORN

Merhaba, yeni psu satın aldım ve arkadaki molex girişine taktım girişlerde sorun gözükmüyor pc açtığımda ışıklar yanıyor ama fan dönmüyor. 1734042074 Psu üzerindeki İki molex girişi de denedim nerede yanlış yapıyorum. Bu arada hiçbir fan dönmüyor ne psu ne işlemci fanı ne de kasa Video linki...
  6. LORN

YURTDIŞI İPHONE ALMAK MANTIKLIMI

Sarı site 20-30k limit koy fiyatta uygun olanı seç kendin için. Açık bile bulabilirsin belki. %95 pilin altını alma.
  7. LORN

Tamam farketmez Max almana gerek yok. 15 Pro 25’e var çok rahat. Al kapalı yılbaşında kullanırsın 20 gün için 10bin fazla verme.
  8. LORN

Yılbaşı gelmeden kapalı iphone 15 pro max alabilirsin 28’e var sarı sitede. Yılbaşından sonra 8 ay kullanırsın.
  9. LORN

High Power Performance GD vs Super GD

bende şu an high power 600w performance gold psu var. 6750xt ile kullanıyorum. 3080 alacağım. 600w bin liraya satıp ikinci elde 750w gold psu almak istiyorum. super gd ile performance'ın arasında ne fark var onu öğrenmek istiyorum. daha iyi diyorlar emin olamadım teşekkürler.
  10. LORN

iPhone 12 verip 11 pro max almak mantıklımı?

Fark ödemesen daha iyiydi. Gerek var mı bilemedim
  11. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

avukatım yoktu itiraz edeceğim
  12. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

ben en çok şeye tutuldum. dolandırma olması için aldatıcı olması lazım falan yazmış ya :D orda patladım ben. bütün mesajları, aynı kişi tarafından dolandırılan insanların çıktısını bulup verdim dilekçeyi. mal lan bunlar
  13. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

Evet arkadaşlar, bildiğiniz üzere bu konu sonrasında başsavcılığa başvurmuştum. Başsavcılık çok güzel bir geri dönüş yapmış. Demek ki insanları çok rahat bir şekilde, herhangi bir yaptırım olmadan dolandırabiliyoruz anladığım kadarıyla. Güzel arkadaşımız da bu açığı bulmuş ve güzelce...
  14. LORN

Maks 3000TL 2.EL AMD ANAKART Önerisi

Spesifik bir oyun söylerseniz testini paylaşırım
  15. LORN

Ayrıca videonun fi tarihinde çekilmiş olmasının nasıl bir önemi var? Kartın çıkış tarihi ve performansı belli. Güncel olan grafik zorlayan oyunlar belli? Üzerinden 2 sene geçmesinin ne gibi bir etkisi olabilir? Ayrıca ne bağırıyosun hacı :D
  16. LORN

6800xt vs 6900xt. İki kart arasında kaldım

6800xt al geç 6900xt ile aralarında çok fark yok
  17. LORN

Guardians of galaxy’i paylaştım? Hangi oyunu istiyorsan yaz kurup göstereyim. Oyun yok pc de şu an god of war? Dying light2 ?
  18. LORN

Şu an kasada 6800xt takılı kartı deniyorum kasayı toplamadan önce. Bu istatistiklerden fps olarak 20-25 fps arası oynuyor. Guardians of galaxy’de böyle 1727817356 Buradan inceleyebilirsiniz fsr kapalı olmasına ve ultra ayarlarda olmasına rağmen 40-50 arası gidiyor güncel oyunlarda...
  19. LORN

Arkadaşlar 6750xt ile bile ben oynuyorum 4k. gerekirse fsr'ı dengeliye çekiyorum optimize ayarlar yapıyorum bir şekilde 60fps'i görebiliyorsun çoğu oyunda :D sorun yok yani bilerek aldım 1727816525 asrock b550 ile ne farkı var kankacım
  20. LORN

4k 30-60fps arası versin yeterli maksat gameplay olsun. fsr da var zaten. rekabetçi oyunlarda 2k'ya düşürürüz. hikayeli oyunlarda 4k.
Top Bottom