Neler Yeni

Dolandırıldım ACİL!!!

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Telefon numarası, IBAN ve isim soyisim başka bir insanın üzerine kayıtlı olabilir eğer değilse polislerde bu işin üzerinde dururlarsa çok kolay bir şekilde halledebilirsin fakat diğer türlü biraz zor
R10 sitesindeki arkadaşlara ulaşsam halledicem de siteye ulaşamıyorum davetiyeyle kayıt olunuyor

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Evet arkadaşlar, bildiğiniz üzere bu konu sonrasında başsavcılığa başvurmuştum.

Başsavcılık çok güzel bir geri dönüş yapmış. Demek ki insanları çok rahat bir şekilde, herhangi bir yaptırım olmadan dolandırabiliyoruz anladığım kadarıyla. Güzel arkadaşımız da bu açığı bulmuş ve güzelce değerlendirmiş.

Son söz sizin. konuyu güncellemek istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_6836.jpeg

eneskaya6

80+ Silver

Başsavcılık çok güzel bir geri dönüş yapmış. Demek ki insanları çok rahat bir şekilde, herhangi bir yaptırım olmadan dolandırabiliyoruz anladığım kadarıyla. Güzel arkadaşımız da bu açığı bulmuş ve güzelce değerlendirmiş.

Alıntıyı görüntüle
adam demiski kisacasi. 800₺ icin gotumu kaldirmam giden gitti kardes dikkat etseydin. boyle yasalarin da boyle sistemindee.

Turkiyede islenen suclarin en az yarısını yasalar destekliyor. hicbir yasa olmasa insan kendi dusuncesiyle ceza verir ama yasalara tabi olduğumuz icin suclular asla ceza almiyor anca 20-30 kere ayni halti yiyecek zahmet olmazsa gorevliler gorevini yapacak

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

Alıntıyı görüntüle
Haklının haksız olduğu zamana 20 yılda nerden geldik arkadaş ya

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
adam demiski kisacasi. 800₺ icin gotumu kaldirmam giden gitti kardes dikkat etseydin. boyle yasalarin da boyle sistemindee.

Turkiyede islenen suclarin en az yarısını yasalar destekliyor. hicbir yasa olmasa insan kendi dusuncesiyle ceza verir ama yasalara tabi olduğumuz icin suclular asla ceza almiyor anca 20-30 kere ayni halti yiyecek zahmet olmazsa gorevliler gorevini yapacak
ben en çok şeye tutuldum. dolandırma olması için aldatıcı olması lazım falan yazmış ya :D orda patladım ben. bütün mesajları, aynı kişi tarafından dolandırılan insanların çıktısını bulup verdim dilekçeyi. mal lan bunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Berke Gürek
Instagram
www.instagram.com/harunberkegurek
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkegbi/
Twitter
berkegbi
Discord
berkegbi
Kanka keşke olay olduğu anda bankanı arayıp paranı geri transfer ettirebilip ettiremeyeceğini bi sorsaydın. Bazen böyle dolandırıcılıklarda ya da hizmet almak için ödeme yapıp hizmet alamadığın durumlarda banka ile iletişime geçip paranı kurtarabiliyorsun diye biliyorum. Ama her neyse olan olmuş, bir dahaki durumlarda daha dikkatli ol agam. Böyle oevlatlarının yanına kâr kalması can sıkıcı bir durum. Geçmiş olsun tekrardan.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,702
İsim
Mehmet Aslan
Acil yaedım

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sonra da engelledi mesajlarıma cevap vermiyor
Ama istersen yapmayız - Keyfin bilir gibi ifadeler tipik dolandırıcı numaraları , inanmanıza üzüldüm geçmiş olsun. Sizde biriyle bir alışveriş yaparken bu tip cümleler kuruyorsa kolpa olduğundan şüphelenin arkadaşlar. Karşı tarafı manipüle etmek için kullanılan yaygın bir numaradır.

Alıntıyı görüntüle
Korkunç bir karar. Avukatınız varsa itiraz falan etmişsinizdir umarım.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Ama istersen yapmayız - Keyfin bilir gibi ifadeler tipik dolandırıcı numaraları , inanmanıza üzüldüm geçmiş olsun. Sizde biriyle bir alışveriş yaparken bu tip cümleler kuruyorsa kolpa olduğundan şüphelenin arkadaşlar. Karşı tarafı manipüle etmek için kullanılan yaygın bir numaradır.

Korkunç bir karar. Avukatınız varsa itiraz falan etmişsinizdir umarım.
avukatım yoktu itiraz edeceğim

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Vay anasını. Aylar önceki mevzuydu acaba ne olacak demiştim. Türkiye adaleti yine şaşırtmadı tahmin ettiğim şey oldu. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: LORN
Top Bottom