Neler Yeni

Dolandırıldım ACİL!!!

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Üzerine düş bu konunun. O açıklamayla elinde net kanıt da var. Başı yansın şunların zaten kimse davayla uğraşmadığı için bu kadar rahatlar.
Parasında değilim cidden. Ucuz dolandırıcılardan ayrı tiksiniyorum. Üzerine düşücem. Meblağ düşük olduğu için çok da dolandırılıcağımı sanmadım açıkcası. Millet havaleyle ne paralar göndermişti bana diğer satışlarımda.

“Paran var mı?” Sorusundan anlamıştım aslında bi şüphelendim de sonradan zortladık.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Parasında değilim cidden. Ucuz dolandırıcılardan ayrı tiksiniyorum. Üzerine düşücem. Meblağ düşük olduğu için çok da dolandırılıcağımı sanmadım açıkcası. Millet havaleyle ne paralar göndermişti bana diğer satışlarımda.

“Paran var mı?” Sorusundan anlamıştım aslında bi şüphelendim de sonradan zortladık.
Millete havaleyle neler neler sattım cidden. Kargoyu işim çıktı diye sonraki gün gönderebileceğim için bile adam yanlış anlayacak diye korktuğum oluyordu. Bunlardaki rahatlık pes dedirtiyor gerçekten. Mesela şimdi bir işlemci alacağım alt üstü 300TL falan ama onu bile param güvendeyle mi alsam diyorum 😅

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Geçmiş olsun
buradaki Erenle senin Eren aynı herhalde
Aaa iban numarası aynıymış lan şimdi fark ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millete havaleyle neler neler sattım cidden. Kargoyu işim çıktı diye sonraki gün gönderebileceğim için bile adam yanlış anlayacak diye korktuğum oluyordu. Bunlardaki rahatlık pes dedirtiyor gerçekten. Mesela şimdi bir işlemci alacağım alt üstü 300TL falan ama onu bile param güvendeyle mi alsam diyorum 😅
Aynen haklısın

Geçmiş olsun
buradaki Erenle senin Eren aynı herhalde
Üzerine düş bu konunun. O açıklamayla elinde net kanıt da var. Başı yansın şunların zaten kimse davayla uğraşmadığı için bu kadar rahatlar.
aga hiç zaman kaybetmeden karakolu git şikayetçi ol dava aç kat ve kat fazlasını al bu kadar basit ama zaten karşı taraf uzlaşmaya çalışacaktır seninle
buradaki arkadaşla nasıl iletişime geçebilirim siteye üye olmak için domainli site istiyor. wonzillayla özellikle

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,129
İsim
Murat Orhan
Acil yaedım

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sonra da engelledi mesajlarıma cevap vermiyor
Olm sen alırken arkadaşımdan alıcam dememiş miydin?

Aynı şey benim de başıma geldi bugün karlı olmasına rağmen yürüye yürüye hem ptt hem yurticine gittim ürün vermeye.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,129
İsim
Murat Orhan
Geçmiş olsun kargoyla yapıcam deseydin baştan hayır derdim sana.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Aynı şey benim de başıma geldi bugün karlı olmasına rağmen yürüye yürüye hem ptt hem yurticine gittim ürün vermeye.
Bir kere şehir dışındayken nasıl olsa 2 güne dönüyorum diye alıcılara bir şey dememiştim. İş bir alıcıyla düşündüğümden hızlı bağlandı ertesi gün havale yaptı adam. Mecbur ertesi güne kadar bekletmiştim o biraz stresli olmuştu 😀

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,129
İsim
Murat Orhan
Bir kere şehir dışındayken nasıl olsa 2 güne dönüyorum diye alıcılara bir şey dememiştim. İş bir alıcıyla düşündüğümden hızlı bağlandı ertesi gün havale yaptı adam. Mecbur ertesi güne kadar bekletmiştim o biraz stresli olmuştu 😀
Ben önce soruyorum böyle böyle atıyorum hava çok soğuk şu gün yollasam olur mu diye olmaz derse mecbur gidip veriyorum

İş ahlakı farklı bir şey.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok

Geçmiş olsun kargoyla yapıcam deseydin baştan hayır derdim sana.
https://twitter.com/MericPetek herifin twitterını buldum. biosunda yazan şey whatsapp daki biosuyla aynı

sizce yazsam mı

ne diyosun

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,591
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Random bi postun altına etiketleyip mahkemede görüşürüz yaz biraz korkuyu hissetsin.

• Beğen

UmutGunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Umut Güneş
Telefon numarası, IBAN ve isim soyisim başka bir insanın üzerine kayıtlı olabilir eğer değilse polislerde bu işin üzerinde dururlarsa çok kolay bir şekilde halledebilirsin fakat diğer türlü biraz zor

Top Bottom