Arama sonuçları: *

1. A

Merhaba arkadaşlar bu sistem alınır mı?. Eksisi artısı nedir?

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-8g-oc-a620m-h-500gb-ssd-16gb-ram.html 1723893467 Arkadaşlar bunu bi arkadaşım önerdi nasıl sizce bu alınır mı? eksisi artısı nedir yada sizin önerebileceğiniz bişey varmı
  2. A

600 bin TL otomatik araç önerisi

Clio güzel araba yakıtı az servisi çok piyasası var fazla fantazik modellere girmeye gerek yok renoyu alıp geçcen
  3. A

600 bin TL otomatik araç önerisi

Clio 0.9 tce de iyidir
  4. A

Bilgisayarım biosa ve gelişmiş başlangıç menüsüne girmiyor. Sizce sorun nedir.

Sorunu çözdüm hocam ekrandan dolayıymış aslında biosa giriyormuş ama ekrana görüntü gelmiyormuş hdmi kablosunu çıkarıp taktım düzeldi 1721942664 Monitörün kablosunu çıkardım taktım düzeldi
  5. A

Yok hocam 2 farklı klavye ile denedim tuşta falan sıkıntı yok donanımda sıkıntı var
  6. A

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım hiçbir şekilde biosa girmiyor. Aynı zamanda gelişmiş başlangıç seçeneğinede girmiyor siyah ekran geliyor. Shifte basarak yeniden başlatmayı denedim. Yine siyah ekranda takıldı. Masaüstüne biosa girme kısayolu oluşturdum. Yine siyah ekranda kaldı. Açılırken tuşla...
  7. A

Yardım E YOOSO Z11 KLAVYE IŞIKLARI SABİT SARI RENK YANIYOR.

Öyle kullancam artık eyvallah
  8. A

Bide klavyede ş ç gibi tuşlar yok sizdede öylemi
  9. A

Merhaba arkadaşlar eyosoo z 11 klavye aldım. Işıkları sarı renk yanıyor bu renkler değişmiyor mu?
  10. A

❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

Sıkıntı yok ozaman alışırız. Aldım bende bitane
  11. A

❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

Arkadaşlar bu klavyede f1 f2 f3 tuş serisi neden yok bannerlord oynuyorum silkroad oynuyorum bu klavyeyi alsam sorun yaşar mıyım.
  12. A

Steamde Mount and Blade Bannerlord 2 10 dolara düşmüş.

Steamde mount and blade 2 Bannerlord 10 dolara düşmüş bilginize.
  13. A

570-600 bin arası araç önerisi

En iyisi hiç alma
  14. A

MMORPG oyun önerisi.

Şuan oynamıyorum ama bende başlıyacağım güzel bir server bulup
  15. A

MMORPG oyun önerisi.

Silkroad online oyna
  16. A

Geçen cuma vatandan aldığım kasanın fanının birinin ışıkları çalışmıyor.

Aynen öyle bende fazla uğraşmak istemedim
  17. A

Geçen cuma vatandan aldığım kasanın fanının birinin ışıkları çalışmıyor.

Eyvallah doğru diyorsun 1717351920 Güzelmiş 144 hz ips 1717351945 Evet son gün çıkan
Top Bottom