Neler Yeni

600 bin TL otomatik araç önerisi

Ben de ChatGPT ile bu konu hakkında çok konuştum. Yine de sağ olun.
Reis 600.000 bine bu araçlar var araştırdım araştırdım başka araç bulamadım chatcpt ye sordum en mantıklı bu cevap verdi ben olsam fiesta alırdım

Reis 600.000 bine bu araçlar var araştırdım araştırdım başka araç bulamadım chatcpt ye sordum en mantıklı bu cevap verdi ben olsam fiesta alırdım
Ben de günlerdir bu araçların etrafında dönüp duruyorum hocam. Yakıtı problem etmeyecek olsam Fiesta'yı alıp geçeceğim. Arabayı kullanacağım en fazla 30 bin kilometre falan ama yine de çok yakan arabanın getirdiği o psikolojiye girmek istemiyorum.

Ben de günlerdir bu araçların etrafında dönüp duruyorum hocam. Yakıtı problem etmeyecek olsam Fiesta'yı alıp geçeceğim. Arabayı kullanacağım en fazla 30 bin kilometre falan ama yine de çok yakan arabanın getirdiği o psikolojiye girmek istemiyorum.
2019 1.4 fire easy/easy plus 70/80k km de temiz (boyasız hatasız) olur

Hocam boşver yakıtı 250 tl fazla olsun yani

Öyle fakat uzun vadede 1.5Dci motor kadar iyi olacağını sanmıyorum.

Renaultun neredeyse her modelinde var ve hepsinde iyileşerek ilerlemiş.
Eskisi de, yenisi de çok iyi motor.
Clio güzel araba yakıtı az servisi çok piyasası var fazla fantazik modellere girmeye gerek yok renoyu alıp geçcen

Atmosferik olmayan ve boyu uzun olmayan araçlar sizin için daha mantıklı olur

peki kaç km ye kadar alınabilir clio
1.5DCi Özelinde, 250.000'e kadar bakılabilir. 250.000 Üstünde motor, mekanik sağlam kontrol ettirilmeli. Yapıldıysa sandık motor & motor rektefiye falan hepsinin faturalarına bakılmalı.

Geri