Arama sonuçları: *

1. X

Çözüldü✓ ram cl değeri öğrenme

neden vermiyim ?
  2. X

Max 400 TL red switch RGB mekanik klavye önerisi

neyi var acaba
  3. X

İntel pentuim vs Amd

ryzen 3 1200 sanırım hertürlü r3 1200
  4. X

r5 2600x i overclocklayıp r5 3600 derecesine getirmek mümkün mü ?

anakartın güzelse sisteminin soğutması da iyiyse neden olmasın yapılır
  5. X

Max 400 TL red switch RGB mekanik klavye önerisi

gamepower ogre olabilir
  6. X

İntel pentuim vs Amd

işlemci anakart veyahutta bütçe nedir daha iyi bir sistem düzenleyelim
  7. X

RX580 + R5 1600AF Sistem için PSU Önerir misiniz? F/P

650w felan ne ya r5 1600 af 16gb ram rx580 8gb ile kullanıyorduk sıstemı aktif olarak 500w fsp marka psu vardı gtx 1080 bile taktık full yükte dahi sorun yapmadı kaliteli bir 550w +80 yeterli ama ileriye dönük olsun dıyorsan 600w
  8. X

AMD Ryzen Kullananlar Kulübü

S.a ryzen 3 5 7 kullandım ve halen daha kullanıyorum sorularınızı sorabilirsiniz
  9. X

öneri video edit programı

sony vegas pro , microsoft moive maker , gibi programlar işini görür
  10. X

İnventus güvenilir mi?

unlostv nin sponsoru bir sorun olacağını sanmam çok fazla kişi alışveriş yapıyor
  11. X

GTX 1660 Super ekran kartı için PSU önerisi

550 psu yeterlidir 80+ ve güzel bir marka almayı ihmal etme (fps, corsair gibi)
  12. X

Steelseries Rival 3 İyi Midir

teşekkürler arkadaşlar
  13. X

Steelseries Rival 3 İyi Midir

arkadaşlar almayı planladıgım mouse bu 280tl lik fiyatına bence değer gibi duruyor sizce değer mi 300tlyı geçmeyecek şekilde bunun gibi mouse varmı ?
  14. X

Asrock AB350M alacağım bileşenlerle uyumlu mu? Öneriniz var mı?

arkadaşlar anakart modelimi belirttim ryzen 5 3600 16gb ram ve gtx1080 li sistemime almayı dusundugum işlemci sizce bir sorun yaşarmıyım bir sıkıntı olur mu
  15. X

Mousepad tercihinde control vs speed

xlarge almayı planlıyorum aklımda https://www.itopya.com/steelseries-qck-edge-xlarge-mousepad/ bu var başka fiyatı 200 tlyı çok aşırtmayacak düzeyde önerdiğiniz var mı 1591118387 benimde kafamda o var
  16. X

Mousepad tercihinde control vs speed

arkadaşlar selam uzun zamandır buralarda değildim forum baya ilerlemiş :) bunu görmek çok güzel sizlere sormak istediğim bir soru var ben genellikle pubg , csgo, gibi oyunlar oynuyorum fps ye odaklı almam gereken mousepad hangisidir kimisi control al diyor kimisi ani tepki için speed al kendi...
Top Bottom