unknownuser
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 4
Merhabalar, daha önce sizlere sunmuş olduğum farklı farklı konuları bir konu altında tutmak istediğim. Açtığım konulardan zevk alan kişiler bu konuyu takip ederek yeni konu paylaştığımda bu konu üzerinden yeni içeriğime kolayca ulaşabilirler.
Umarım forum kurallarını ihlal etmiyorumdur bu konuyu açarak.
1-)Erzurum : Ütopik bir Erzurum soğuğunda hayatta kalma oyunu.
2-) Potentia : Kıyamet sonrası hayatta kalma ve macera oyunu.
3-) Suzerain : Metin tabanlı rol yapma ve strateji oyunu.
4-) Villa's Blinds : Oyun yapma oyunu.
5-) Kayra Online : MMORPG!
6-) "Göktürk : BÖRÜ" : Strateji.
7-)Türkler bu dönemde yerinde durmuyor! Naau: The Lost Eye
Umarım forum kurallarını ihlal etmiyorumdur bu konuyu açarak.
1-)Erzurum : Ütopik bir Erzurum soğuğunda hayatta kalma oyunu.
The Long Dark Erzurum'a geldi!
Merhabalar, bu gün Türk yapımı olan "Erzurum" adındaki oyunu konu alıyoruz. Oyunumuz daha önce bir çoğumuzun oynadığı ve genellike @Rambo Bıçağı 'nın aşık olduğu The Long Dark'ın neredeyse uyarlaması diyebiliriz. Oyun içeriğimiz yine aynı şekilde ilerliyor, Erzurum'un o dondurucu havasında...
forum.donanimarsivi.com
Kıyamet sonrasında hayatta kalma mücadelesi | Potentia Türk yapımı yeni oyun!
Selamlar, geçenlerde yine Türk yapımı bir oyun olan "Erzurum" adındaki oyunu konu olarak açmış ve sizlerle birlikte kendi zevklerimize göre eleştirmiş,yorumlamıştık. Bu gün karşımızda 12 şubat 2021 gününde çıkacak olan Potentia adında global olarak yayılmayı bekleyen bir Türk oyunu bulunmakta...
forum.donanimarsivi.com
"Bu güne kadar Türkler tarafından yapılmış en iyi" strateji oyunu!
Merhabalar, bildiğiniz üzere ben genellikle Türk yapımcılara destek vermeyi ve oyunlarını Donanım Arşivi üzerinde tanıtıp daha fazla kitleye elimden geldiğince ulaştırmayı seven biriyim. Bu günkü konumuza gelecek olursak leziz mi leziz,keyifli mi keyifli, bol Role-play içeren bir oyun ile...
forum.donanimarsivi.com
Yeni yerli "Mad games tycoon" oyunu Villa's Blinds.
Merhabalar, bildiğiniz üzere ben genellikle Türk yapımcılara destek vermeyi ve oyunlarını Donanım Arşivi üzerinde tanıtıp daha fazla kitleye elimden geldiğince ulaştırmayı seven biriyim. Bu günkü konumuza gelecek olursak Türk yapımı ile bizleri neşelendiren ve 12 aylık yapım süreci geçiren yeni...
forum.donanimarsivi.com
Rakiplerini Grafikleriyle kıskandıracak MMORPG karşınızda! Kayra Online
Merhabalar, bildiğiniz üzere ben genellikle Türk yapımcılara destek vermeyi ve oyunlarını Donanım Arşivi üzerinde tanıtıp daha fazla kitleye elimden geldiğince ulaştırmayı seven biriyim. Konumuza geçmeden önce diğer paylaştığım Türk yapımı oyunlara göz atmak için bir link bırakıyorum...
forum.donanimarsivi.com
Börü Göktürk Strateji oyunu mu geliyor?
Merhabalar, bildiğiniz üzere ben genellikle Türk yapımcılara destek vermeyi ve oyunlarını Donanım Arşivi üzerinde tanıtıp daha fazla kitleye elimden geldiğince ulaştırmayı seven biriyim. Konumuza geçmeden önce diğer paylaştığım Türk yapımı oyunlara göz atmak için bir link bırakıyorum...
forum.donanimarsivi.com
Türkler bu dönemde yerinde durmuyor! Naau: The Lost Eye
forum.donanimarsivi.com
Son düzenleme: