Neler Yeni

Türkler bu dönemde yerinde durmuyor! Naau: The Lost Eye

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Son zamanlarda çok fazla yeni Türk oyunu diye konu ve haber görüyorum. Bunlar çok güzel haberler umarım Türk yapımı oyunları iyi yerlerde görebiliriz.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Son zamanlarda çok fazla yeni Türk oyunu diye konu ve haber görüyorum. Bunlar çok güzel haberler umarım Türk yapımı oyunları iyi yerlerde görebiliriz.
Tek temennim.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
fakat erzurum gibi öncden çıkmış ve sevilen oyunlarının vasat bir replikasını yaparak ve milli değerleri kullanarak kendine çekmeye çalışan firmalar olduğu sürece gelişeceğini düşünmüyorum türkiyedeki oyun sektörünün
Mesaj otomatik birleştirildi:

fakat erzurum gibi öncden çıkmış ve sevilen oyunlarının vasat bir replikasını yaparak ve milli değerleri kullanarak kendine çekmeye çalışan firmalar olduğu sürece gelişeceğini düşünmüyorum türkiyedeki oyun sektörünün
bu oyun hariç özgün gibi duruyor

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu oyun hariç özgün gibi duruyor
Ne Erzurummuş arkadaş bir grup oyun geliştiricisi tüm ülkenin piyasasını değiştirdi. Erzurum çıktıktan sonra ülkeden bir şey çıkmaz diyenler arttı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom