Arama sonuçları: *

1. E

haylou gt serisi mono mode alma

Beyler Haylou GT1 XR kulaklık aldım ama kulaklıkların ikisini beraber stero bir şekilde ve ya tekli bir şekilde mono modda da kullanabiliyoruz ama ben bir türlü mono moduna alamadım sol kulaklığı kutusuna koyuyorum sadece sağı kullanırken eğer izlediğim video sol kanaldanda ses veriyorsa tüm...
  2. E

Android Şarj Yüzdesi Algoritması

knk o değeri telefonun mAh değerine göre hesapanıyor mesala 4000 mAh sa % 1 kısımda 40 mAh bulunuyor ama tabi ama çoğu telefonun en son ki %1 lik kısmında daha fazla mAh bulunur acil durumlar için telefonun ayarlarında biraz derine inersen anlık olarak kaç mAh kalıdığnı görebilirsin değiştirmek...
  3. E

POCO X3 NFC OYUN DROP SORUNU

Her oyundamı yapıyor yoksa sadece Wild Rift te mi yapıyor eğer sadece bu oyunda yapıyorsa oyun mobilde yeni çıktığı için optimizasyon sorunu fln olabilir
  4. E

POCO X3 NFC OYUN DROP SORUNU

Yüksek ihtimal 120 Hz olmasıyla alakalıdır
  5. E

Pycharmda python interpreter seçme

Beyler Python öğrenmeye başladım ama pycharmı her açtığımda python interpreter seçmemi istiyor .exe dosyasını bulup seçiyorum kapatıp açtığımda tekrar istiyor ve birde sürekli masaüstüne venv ve .idea dosyaları kuruyor yardımcı olabilirmisiniz ?
Top Bottom