İyi gunler geçen günlerde poco x3 nfc aldım fakat wild rift oyununda farkettimki fps dropları oluyor çok araştırdım ama bulamadım telefon 120hz olmasından kaynaklıda olduğunu düşünmüyorum bu sorunu nasıl çözebilirim cevaplarınızı bekliyorum
Denedim her türlü yapıyorEkranı 60 Hz veya 90 Hz'e alıp denediniz mi?
60hz dede ayni sorunu yaşıyorumYüksek ihtimal 120 Hz olmasıyla alakalıdır
Her oyundamı yapıyor yoksa sadece Wild Rift te mi yapıyor eğer sadece bu oyunda yapıyorsa oyun mobilde yeni çıktığı için optimizasyon sorunu fln olabilirDenedim her türlü yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
60hz dede ayni sorunu yaşıyorum
Pubg en yüksek ayarlar sabit 90fps oynatiyor ama wild rift ve cod da yapaamıyorHer oyundamı yapıyor yoksa sadece Wild Rift te mi yapıyor eğer sadece bu oyunda yapıyorsa oyun mobilde yeni çıktığı için optimizasyon sorunu fln olabilir
O telefon pubg de nasıl 90 fps aldırıyor?PUBG en yüksek ayarlar sabit 90fps oynatiyor ama wild rift ve cod da yapaamıyor
Niye aldırmasın?O telefon PUBG de nasıl 90 fps aldırıyor?
O telefon pubg mobilde 90 fps desteklemiyor diye biliyorumNiye aldırmasın?
Telefon güçlü ve 120 hz ekran var.O telefon PUBG mobilde 90 fps desteklemiyor diye biliyorum
Oyun zaten kendisi bize en yüksek ayarlari sunmuyor gfx tooler sayesinde en yüksek ayarlara alıp fpsi 90 a alabiliyoruzPUBG mobile de kare hızında en sağ da ne yazıyor ?
Farkındayım ama şu siteye bakarsan pubg mobilde 90 fps desekleyen telefonları görebilirsin. https://buoyun.gg/pubg/pubg-90-fps-alan-telefonlar/Telefon güçlü ve 120 hz ekran var.
Dikkat et gfx tool kullanıp ban yiyen birçok kişi varOyun zaten kendisi bize en yüksek ayarlari sunmuyor gfx tooler sayesinde en yüksek ayarlara alıp fpsi 90 a alabiliyoruz