İnceleme Poco X3 Pro vs X3 NFC

smithblacksmith

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,095
Merhaba,

Başlıktaki 2 telefonu da kullandım, ilk başta X3 NFC kullanıyordum. Hızı tatmin etmediği için X3 Pro' ya geçtim ve sizlere deneyimlerimi sunmak istedim.

Aralarında çok bir fark yok teorik anlamda;

X3 NFC Kamera 64 MP,
X3 PRO Kamera 48 Mp,

Kamera olarak X3 NFC bir tık önde.

X3 NFC İşlemci SD 732G
X3 PRO İşlemci SD 860

İşlemci tarafında X3 PRO açık ara farkla önde.

Teorik olarak farklılıklar bunlar bir de benim kullanıcı deneyimlerimden yola çıkalım;

X3 PRO donmuyor, kasmıyorken X3 NFC gereğinden fazla donuyordu. Özellikle Wild Rift oynarken tam savaş esnasında 60 FPS olan değerin 24 FPS anlık düşüşü yüzünden çok oyun deneyimim baltalanıyordu ve sanki ping varmış gibi hareketler yavaştı ama Poco X3 Pro ile hiç bir sorun olmadan çok akıcı şekilde oynayabildim.

Bir de NFC parmak izi sensörü terlediğimde hiç algılamıyordu parmağımı, X3 PRO ile 3 parmağımı tanıttım ve hiç birinde sorun yaşamadım.

Ayrıca FACE ID özelliğinde de karanlık ortamlarda X3 NFC algılamıyordu, ya da normal şartlarda yüzünüzü tam ekrana oturtmanız gerekiyordu. X3 PRO direkt algılıyor karanlıkta bile sorunsuz çalışıyor.

Kısacası X3 PRO mükemmel X3 NFC benim gözümde sınıfta kaldı, o fiyata başka telefonlar alınabilir.

NFC kullanıyorum ve evet parmak izi sensörü konusunda sonuna kadar katılıyorum 2-3 sefer denemem gerekiyor.

Ama oyun performansında katılmıyorum bende hiçbir Fps düşüşü vb. olmuyor.

Geri