ben vatangame kullanıyorum yıllardır ödeme bildirdiğim anda bakiyeme yansıyor ve diğer sitelere nazeren hem uyguna geliyor hemde komisyon abartı bi şekilde...
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-DDR-4-ramlar-1322585986/detay
diğer ilanlarında göz atabilirsin değerli...
bunu farklı bi model olanı bende var pek kullanışlı sayılmaz çünkü kumandan veya kasanda rgb değiştirmek için bi tuş olması gerekiyor yoksa default sabit...
Bu postu genel herkesin kullandığı ve önerdiği ekipmanların linkinide bırakarak hiç ekipmanlardan anlamayan arkadaşlar için bilgilendirme amaçlı bir post...
bende 320 hz alienware var noramlde 1080p ama hdmi kablosu ile 4k çözünürlüğü 120 hz ile destekliyor ve hikayeli oyunları oynarken 4k çözünürlükte oynamak...
Kral kaç senede geçse bu amd ile nvidia savaşı bitmeyecek dimi siz olaya sadece oyun yönünden bakıyorsunuz ama nwidia sadece oyun kartı değil hem içerik...
Bende 2. bir sistem diziyorum senin gibi rekabetçi oyunları oynayacktım ve aynı şekilde 4060 ve 3070 bakıyordum ve 5060 bana daha cazip geldi çünkü indirime...
aga alınmaz demek yanlış olur belki fiyatına göre alınmaz demiş olabilir çünkü indirim olunca 30 bandına düşen 5070'ler olduğu içinn 5070 daha çok tercih...