Fps Oyunları İçin Monitör Tavsiyesi

Basent

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
355
Genelde FPS oynuyorum (CS2, PUBG, R6). Arada kafam eserse hikayeli oyunlar oynuyorum ama çok sık değil. FPS oynadığım için aklım 240-280-310 hz monitörlere kayıyor ama bir yandan da 2K alıp kaliteli görüntü mü alsam diyorum. Çok kararsız kaldım. Mevcut olarak ASUS TUF 165hz monitör kullanıyorum. Onu yan monitör olarak kullanacağım. Tavsiyeleriniz nelerdir?

bende 320 hz alienware var noramlde 1080p ama hdmi kablosu ile 4k çözünürlüğü 120 hz ile destekliyor ve hikayeli oyunları oynarken 4k çözünürlükte oynamak baya zevk veriyor istersen bi araştır derim ve 2 aydan fazladır kullanıyorum valorantta 320 hz dibine kadar hisseettiriyor

bende 320 hz alienware var noramlde 1080p ama hdmi kablosu ile 4k çözünürlüğü 120 hz ile destekliyor ve hikayeli oyunları oynarken 4k çözünürlükte oynamak baya zevk veriyor istersen bi araştır derim ve 2 aydan fazladır kullanıyorum valorantta 320 hz dibine kadar hisseettiriyor
1080p monitöre 4k hdmi kablosu ile bağlantı sağlayınca 4k'da hikayeli oyunlar oynayabiliyor muyum o zaman hocam? Herhangi bir görüntü bulanıklığı veya bir sorun oluyor mu?

1080p monitöre 4k hdmi kablosu ile bağlantı sağlayınca 4k'da hikayeli oyunlar oynayabiliyor muyum o zaman hocam? Herhangi bir görüntü bulanıklığı veya bir sorun oluyor mu?
hayır ben hiç öyle bir problem yaşamadım zaten monitörün sana orijinal verdiği çözünürlükle hz olduğu için görüntü bozulması olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,593
Üyeler
198,154
Son üye
hzm.
Geri