ya gözünüzü seveyim beni linçlemeyin ama 10k bandında hala çalışan logitech z5500 bulursunuz bu fiyatlarda. bende 2011 den buyana var gerçekten tartışmasız...
clutch tuşundan bahsediyorsan hocam baş parmağın değdiği tuştan fonksiyonel atayabilirsin istediğin özelliği. ben iş yerimdekine kurdum ve ayarlarını...
elime ulaştı şimdi mouse. pro sürümü ile bayağı fark var ama sensörü falan gayet başarılı benim gözümde ofis için mükemmel mouse oyun için denemek lazım net...
Geçen yıl 8 gb lığını 5000₺civarında almıştım sırf bu cihazlara başlayayım diye. performansından gerçekten memnunum. şimdi usb üzerinden 2tb nvme taktım...
pro daki rahatlık acaba hyperx te varmı en çok merak ettiğim konu bu teknik olarak farkları biliyorum da iki cihaz arasındaki switchler de farklı basma...
v3 pro 30k sürümünü evde kullanıyorum bunuda ofis için alsammı kararsız kaldım. pro sürümü benim kullanımıma göre gerçekten çok iyi özelliklede hypershift...
ben klavye konusunda keychron k10 he den yaptım tercihimi. biraz içim acıdı ama gerçek bir canavar. tabi fiyatlar çok fark ediyor ama kalite konusunda full...
Apple kullanıcıları için 45w yeterli olabilir ama android hatta xiaomi kullanıcıları için aynı durum söz konusu değil Mi 11t Pro 120w ile şarj oluyor...