https://www.trendyol.com/claw-s/tactical-combat-2-4-ghz-bt-cift-kablosuz-mod-rgb-sarj-standi-18-tuslu-gamepad-p-1056107365
1200₺ ye almıştım yaklaşık 5-6...
şöyle söyliyim hocam elime yeni ulaştı ve beni tatmin edecek seviyede. görüntü kalitesi vs gayet iyi ve ölü pixel çıkmadı. 2k çözünürlükte 340 hz e kadar...
elime ulaştı 340hz ve 10bit renkte gösteriyor normalmi ? ölü pixel ghosting testleri başarılı çıktı bende. birde hoparlörü olsaymış tam 4 4 lük monitör...
optik anahtarlarda bildiğim kadarıyla çift tıklama yok hocam. kullandığım süre içerisinde hiç yaşamadım. geçenlerde ofis için de Razer Basilisk V3 X...
hocam bu viper a göre ağır mouse. eli büyük olup eline göre mouse arayanlar için daha iyi bence. ben hafif mouseların ebatından dolayı kullanamıyorum. bunu...
ya gözünüzü seveyim beni linçlemeyin ama 10k bandında hala çalışan logitech z5500 bulursunuz bu fiyatlarda. bende 2011 den buyana var gerçekten tartışmasız...
clutch tuşundan bahsediyorsan hocam baş parmağın değdiği tuştan fonksiyonel atayabilirsin istediğin özelliği. ben iş yerimdekine kurdum ve ayarlarını...
elime ulaştı şimdi mouse. pro sürümü ile bayağı fark var ama sensörü falan gayet başarılı benim gözümde ofis için mükemmel mouse oyun için denemek lazım net...