ekran kartı ram cpu komple sökün. power ı komple kesip bios pilinide çıkarın o şekilde 1 dakika kadar bekleyip pili takın. pil çıkarılmış durumdayken tüm...
bütün bunları yaparken kasa elektriğe bağlımıydı ? ve diğer sorum da ekran kartı veya ram herhangi bir parça tam oturmadan power verdinmi ? eğer buna benzer...
fps drop yiyorsan kullandığın diskin okuma yazma hızıyla alakalı olma ihtimali var. örneğin main nvme yüksek okuma hızlarında ama oyunu normal ssd ye...
benzer mouse olarak throne raito reflex 26.000 dpi kullanıyorum yan mouse olarak. aynı sensörü kullanıyor gerçekten güzel sensör yazılımsal olarak sadece...
yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. ben memnunum kulaklıktan çok aşırı beklentim olmadan aldım trimode bağlantı avantajı için aldım. kafada hafif duruyor.
haklısın dostum ama her yıl değiştirmiyorum ben. hatta ömrü ne kadarsa o kadar gider benim kullanımıma göre :) incelemelerine falan bak cidden güzel klavye.
baseus ürünlerini yaklaşık 2018 den buyana kullanıyorum (powerbank hariç). kaliteli ürünler çıkarıyorlar. eskiden tr pazarında bulunmuyordu aliexpress ten...
bence bu gank.comtr (ilk defa duydum) , connectgame.com.tr (site gerçekten çok kötü 15 sene önceki e-ticaret sitelerinden) parayı çöpe atmak gibi bir şey...
kartı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. bana her türlü yeterli bi kart. çok aşırı oyun oynayan insan değilim. xess desteği olan AAA oyunlarda yüksek fpsler...
ben genelde %100 klavye sevdiğim için hem oyun hem ofis tarzı kullandığım için Keychron K10 HE den yana yaptım tercihimi. %60 %75 tipi klavyeler çok beni...
1 sene önce argb modelini 2x 16gb ı 3.999₺ ye almıştım. hakikaten 1 senede dünyanın geldiği duruma bak. bi ara argb si 45k ları gördü. bence güzel fiyat...
ben 1 senedir kullanıyorum gayet memnunum. tercih meselesi :)
masada kullandığım ana ışıklandırma Hafele şerit led gün ışığı kullanımı için o x5 x10 gibi düşün