Arama sonuçları: *

• Users: Seken
  • Order by date
  1. S

❌İndirim Bitti! Efsane İndirim Ugreen 48.000 Mah 300w 5 Portlu Şarj İstasyonu 1999tl

hocam tanımıyorum ama site güven vermedi bana. alanadını almak basit iş. bu devirde site klonlamakta güzel iş. umarım ben yanılırım ama gören arkadaş instagram reklamlarından gördüğünü söyleyince daha da işkillendim açıkçası. sitede ne bir bilgi formu mersis numarası vs var onuda geçtim Boğaziçi...
  2. S

❌İndirim Bitti! Efsane İndirim Ugreen 48.000 Mah 300w 5 Portlu Şarj İstasyonu 1999tl

bilmiyorum da bu site bana buram buram tokat gibi geldi. site hiç güvenilir değil. klon siteye benziyor. umarım ürününüz gelir. yapay zekaya bu konuda güvenmeyin. sitenin hiçbir yerinde adam gibi resmi bilgi yok. Boğaziçi Bilgisayar Ticaret ve Sanayi AŞ. sitesinde bu site ile hiçbir bağlantı...
  3. S

Türknet Btk Şikayet Sürecim

emin olun türknet için geçerli bu dediğim şikayetvar ı gerçekten önemsiyorlar. hatta donanımhaber forumlarınıda sıkı takip ediyorlardı.
  4. S

❌İndirim Bitti! Qcy Melobuds N60 Bluetooth Kulaklık 6.0 Bassbost -Ldac- Hi-Res - 56db Anc 1339tl

1 yılı geçiktir melobuds pro modelini kullanıyorum @hasothepaso aynı görüşte değilim gayet f/p bence.
  5. S

Türknet Btk Şikayet Sürecim

geçmiş olsun. sikayetvar a şikayet açın bana sorarsanız. oraya eskiden hızlı dönüş yapıyorlardı.
  6. S

❌İndirim Bitti! Poco F8 Ultra 16/512 - 34.999 TL

malesef fark edilene kadar tokatlanıyorlar. şuan bu cihaz yurtdışı olsa dahi en ucuz 43k civarında
  7. S

❌İndirim Bitti! Poco F8 Ultra 16/512 - 34.999 TL

inşallah forumdan alan olmamıştır diye diliyorum. 3 ay kadar önce yd kayıtlı şekilde 42 ye geldi bana böyle bir fiyat gerçekten yok inanmayın açıkçası. tamamen buram buram dolandırıcı kokuyor. Edit: fiyat hala devam ediyor ama alacak olanlar salatalık falan beklesainler kanaatindeyim.
  8. S

❌İndirim Bitti! Steelseries Stratus+ Plus Android Oyun Kumandası 1.499₺

doğru düzgün teknik özellikleri bile açıklanmamış. bunu alana kadar direk claw's tactical combat alın daha iyi. https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-claws-tactical-combat-kablosuz-fiyati,1302760488.html
  9. S

🔥İndirim Titanseat Crow Black Kumaş Oyuncu Koltuğu 6999tl

2 gün önce aldım trendyoldan 10.999₺ ye havit satıcısıyla. kesinlikle fevkalade gerçekten koltukta oturmuyormuşum dedirtti. entegre bel desteği 4d kolçak daha sağlam iskelet geniş metal ayak tekerlekler falan cidden öneririm düşünenlere. bayağı araştırdım hiç yorumunu bulamadım. dünyada 5 ülkede...
  10. S

❌İndirim Bitti! Amazonda Legoda Geçerli 2000 Liraya 400 Lira İndirim

Girdiğiniz promosyon kodu satın alımınızda kullanılamaz diyor. mobilden denedim ama olmadı.
  11. S

❌İndirim Bitti! Havit Ms93rf Kablosuz Mouse - 2.4ghz, 1600 Dpı 129 TL

evet bende önceden almıştım. açıkçası bana çok iyi gelmedi alışamadım bi türlü kenarda duruyor öyle.
  12. S

🔥İndirim Razer Basilisk V3 Pro 35k Beyaz 4999tl

30k sürümünü 1 senedir kullanıyorum. hayatımda kullandığım elimin büyüklüğüne göre en güzel mouse lardan biri.
  13. S

🔥İndirim 🔥2499 TL - En F/P 8000hz Nordic Mouse Beast One Pro

razer basilisk v3 pro öneririm.
  14. S

Gamebooster F/P Gaming Mouse

muhtemelen bi beklentisi vardır. rapor ediyorum.
  15. S

🔥İndirim 7go Gpw-09 30000mah Güneş Enerjili Powerbank 853 TL

ucuz alacak kadar zenginleşmedik çok şükür. bu konularda yıllardır tek prensibim o oldu. ve hep te kar ettim. eskiden bir mi powerbank almıştım 9 -10 sene arası gitti hala çalışıyor ama ben artık değiştirdim. şimdi xiaomi 212w 25.000mah powerbank kullanıyorum yanımda güç kaynağı taşıyorum...
  16. S

Yurtdışı Telefon Almak Hakkında

Açıkçası emin olmadığınız satıcıdan almayın derim. bayağı bi yd telefon almışlığım oldu. alacağınız cihazda nasıl imei atıldığını sorun ve emin olun. birkaç durum var çünkü. yazılım: cihazın içi açılmaz, güncellemede, rom yüklemede ve sıfırlamada imei gider. direnç: cihazın anakartı açılır...
  17. S

🔥İndirim Razer Basilisk V3 Pro 35000 Dpı Kablosuz 5.500

30k sürümünü 1 yıla yakındır kullanıyorum. kesinlikle uzun zamandır kullandığım en başarılı mouse. sensörü gerçekten çok iyi. tepkiler vs özelleştirilebilir olması falan. tek dezavantajı ağır ama benim gibi eli büyük vatandaşlar için biçilmiş kaftan. 59gr lık mouse lar elime oturmadığı için bu...
  18. S

❌İndirim Bitti! Sparkle Intel Arc B580 Titan 12gb Gddr6 192bit Ekran Kartı 11.699tl

1 yıldır kullanıyorum intel limited edition sürümünü. şuana kadar beni hiç üzmedi. en son çıkan oyunları bile denedim xess ile gayet başarılı performanslar veriyor bana göre.
  19. S

Dark Pro Master 12cm Kasa Fanı - 90 Cfm - 4.36 Statik Basınç - 449 TL (+Kargo)

marka olarak snowman bence ok şahsen. daha önceleri kule tipi soğutma fanını kullanıyordum gayet f/p üründü memnun kaldım bayağı.
  20. S

Cmf Buds 2 Plus 1899 (Bugune Kadarki En Düşük Fiyat)

Qcy melobuds pro yu öneririm. 1 seneyi geçiktir kullanıyorum tam f/p cihaz.
Geri