Seken isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim İncehesap.Com | Günün Bombası | 26 Ağustos 2026

çok iyi denilen usb normali zaten 264₺ :) bu kadarda bitikleri oynamamak lazım
  2. S

🔥İndirim 2026 Gemini Öğrenci İndirimleri

geçen yıl aldığım üyelik ile denedim ama bir sorun oluştu diyor https://gemini.google/students/ bağlantısında tıkladıktan sonra
  3. S

🔥İndirim Qcy Heroad Gt2 Thx Wireless 1999tl

fiyatına göre gayet alınabilir gibi duruyor. detaylı inceleme için teşekkürler.
  4. S

🔥İndirim Kiwi Kfan-7607 Şarjlı Masa Vantilatörü Beyaz 249 TL

hala devam ediyor çektim bi tane ama 2k dan o kadara düşmez o kadarda :)
  5. S

Tıe Products Mikrofon İndirimleri

teşekkürler bilgi için
  6. S

🔥İndirim Qcy Heroad Gt2 Thx Wireless 1999tl

katılmıyorum. qcy melobuds pro kullanıcısıyım ciddi anlamda f/p cihaz.
  7. S

❌İndirim Bitti! Rog Strıx Scope Iı 4.749,05 TL

6 7 k lık asus klavyeden bahsediyoruz wasd nasıl soyulabiliyor şaşırdım doğrusu. Double-shot PBT keycaps yokmu klavyede ?
  8. S

❌İndirim Bitti! Efsane İndirim Ugreen 48.000 Mah 300w 5 Portlu Şarj İstasyonu 1999tl

hocam tanımıyorum ama site güven vermedi bana. alanadını almak basit iş. bu devirde site klonlamakta güzel iş. umarım ben yanılırım ama gören arkadaş instagram reklamlarından gördüğünü söyleyince daha da işkillendim açıkçası. sitede ne bir bilgi formu mersis numarası vs var onuda geçtim Boğaziçi...
  9. S

❌İndirim Bitti! Efsane İndirim Ugreen 48.000 Mah 300w 5 Portlu Şarj İstasyonu 1999tl

bilmiyorum da bu site bana buram buram tokat gibi geldi. site hiç güvenilir değil. klon siteye benziyor. umarım ürününüz gelir. yapay zekaya bu konuda güvenmeyin. sitenin hiçbir yerinde adam gibi resmi bilgi yok. Boğaziçi Bilgisayar Ticaret ve Sanayi AŞ. sitesinde bu site ile hiçbir bağlantı...
  10. S

Türknet Btk Şikayet Sürecim

emin olun türknet için geçerli bu dediğim şikayetvar ı gerçekten önemsiyorlar. hatta donanımhaber forumlarınıda sıkı takip ediyorlardı.
  11. S

❌İndirim Bitti! Qcy Melobuds N60 Bluetooth Kulaklık 6.0 Bassbost -Ldac- Hi-Res - 56db Anc 1339tl

1 yılı geçiktir melobuds pro modelini kullanıyorum @hasothepaso aynı görüşte değilim gayet f/p bence.
  12. S

Türknet Btk Şikayet Sürecim

geçmiş olsun. sikayetvar a şikayet açın bana sorarsanız. oraya eskiden hızlı dönüş yapıyorlardı.
  13. S

❌İndirim Bitti! Poco F8 Ultra 16/512 - 34.999 TL

malesef fark edilene kadar tokatlanıyorlar. şuan bu cihaz yurtdışı olsa dahi en ucuz 43k civarında
  14. S

❌İndirim Bitti! Poco F8 Ultra 16/512 - 34.999 TL

inşallah forumdan alan olmamıştır diye diliyorum. 3 ay kadar önce yd kayıtlı şekilde 42 ye geldi bana böyle bir fiyat gerçekten yok inanmayın açıkçası. tamamen buram buram dolandırıcı kokuyor. Edit: fiyat hala devam ediyor ama alacak olanlar salatalık falan beklesainler kanaatindeyim.
  15. S

❌İndirim Bitti! Steelseries Stratus+ Plus Android Oyun Kumandası 1.499₺

doğru düzgün teknik özellikleri bile açıklanmamış. bunu alana kadar direk claw's tactical combat alın daha iyi. https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-claws-tactical-combat-kablosuz-fiyati,1302760488.html
Geri