ben vatangame kullanıyorum yıllardır ödeme bildirdiğim anda bakiyeme yansıyor ve diğer sitelere nazeren hem uyguna geliyor hemde komisyon abartı bi şekilde kesmiyor bi bak istersen
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-DDR-4-ramlar-1322585986/detay
diğer ilanlarında göz atabilirsin değerli bi abimdir sorun çıkarmaz elinde yoksa bile sana bulmaya çalışır
bunu farklı bi model olanı bende var pek kullanışlı sayılmaz çünkü kumandan veya kasanda rgb değiştirmek için bi tuş olması gerekiyor yoksa default sabit renkler olarak kullanırsın
Bu postu genel herkesin kullandığı ve önerdiği ekipmanların linkinide bırakarak hiç ekipmanlardan anlamayan arkadaşlar için bilgilendirme amaçlı bir post olsun istiyorum ve bütçeyi abartmadan olsa daha iyi olur çünkü öğrenci arkadaşlarımız ve maddi durumu olmayanlar var ona görede ürün atarsanız...
bende 320 hz alienware var noramlde 1080p ama hdmi kablosu ile 4k çözünürlüğü 120 hz ile destekliyor ve hikayeli oyunları oynarken 4k çözünürlükte oynamak baya zevk veriyor istersen bi araştır derim ve 2 aydan fazladır kullanıyorum valorantta 320 hz dibine kadar hisseettiriyor
Kral kaç senede geçse bu amd ile nvidia savaşı bitmeyecek dimi siz olaya sadece oyun yönünden bakıyorsunuz ama nwidia sadece oyun kartı değil hem içerik üreticilerine özgün sürücüsü var hemde yayıncılar için baya bir yapay zeka destekli olsun kendi özellikleri olsun baya var evet haklısınız...
Bende 2. bir sistem diziyorum senin gibi rekabetçi oyunları oynayacktım ve aynı şekilde 4060 ve 3070 bakıyordum ve 5060 bana daha cazip geldi çünkü indirime sıfır 15 bile satılanı gördüm şuan uygun fiyata düşmesini bekliyorum hem yeni kart hemde kendi adıma faturalı ve garantili olucak
aga alınmaz demek yanlış olur belki fiyatına göre alınmaz demiş olabilir çünkü indirim olunca 30 bandına düşen 5070'ler olduğu içinn 5070 daha çok tercih ediliyor