Bende i5-14400f kullanıyorum senin gibi amd geçmek istiyorum ama bütçe konusunda terredutlüyüm baya bide ben DDR 4 olarak kullanıyorum inteli ne kadar gitti indirim kovaladin mi
agam kötü monitör demek çok yanlış olur ama farklı farklı satıcıların yorumlarını okuyunca bu fıyattaki genel monitörler herhalde fabrika çıkışı sorun yaşıyorlar ondan bu denli ucuza veriyorlar çünkü o yorumlarda ışık süzmesi ölü piksel ekranda mavi çizgiler vs bulunuyordu bütçeni biraz daha...
bu tarz sade sadece kasaya özen gösterilmiş sistemler hepsinden daha premium hissettiriyorr sadece hikayeli oyun oynuyorsan monitör daha inc olarak büyük bişey alabilirsin onun haricinde müq sistem
aklımda 5070 Tİ 16 GB var ama 5080 de almak istiyorum bütçemi biraz daha zorlayıp çünkü grafik işleri ile uğraşıyorum cuda çekirdeği arttıkça benim için daha hızlı proje bitirmek demek oluyor benim gibi grafik işeri ile uğraşan arkadaşlarımda 6000 serisini beklememi söylüyor çünkü halihazırda...
burdaki sıcak fırsatları takip et kafandaki parçaları belirleyip indirime düşünce al bazı parçaları 2. el alabilirsin ama her türlü o bütçeelere göre ileriye dönük olur
Sisteminde hangi işlemci var bilmiyorum işlemcilerin ramlar ile çalışma performansı var benim sistem ddr4 öncen lexar 16 gb kullanırdım sonra 16 gb tek slot gskılls rıpjaws aldım sistem baya iyi çalışmaya başladı editişleri ile uğraştığım içinde bi 16 daha aldım çok memnunum şuan bence...
https://www.trendyol.com/dell/alienware-aw2525hm-24-5-inc-320hz-0-5ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor-p-977780636?boutiqueId=61&merchantId=105369
burdan aldım yorumlar kargolama falan kötüydü demişti kargolama o kadar iyiydi ki ben baya premium hissettim monitöre gelecek...
fiyat performans olana 5060 ti 16 gb ile 7800x3d kombinnasyonu yapsam bi sorun çıkarır mı yoksa bütçen varsa 3k daha kat b850 al mı dersin ?
[H3 id=''][/H3]