haklısın ama forumlarda mesela ben kendi fikrimi sunuyorum
adamlara render ve edit hakkında tecrübe ve yıllardır kullandığımda çıkan sorunları sunuyorum
adam konu sahibine cevap vereceğine gelip benim cevabımı alıntı yapıp illa amd diyor ben şahsen bu işin içinde olduğum için Nvidia dedim diye...
acaba hangi duruma göre acınası haldeyim amd kullanmayıp amd hakkında geçmiş kullanım yorumlarımı yaptığım için mi yoksa burda konu açıp amd hakkında yalan konuşmadığım için mi asıl siz acınası haldesiniz ham güç oyun kartı alıp sisteme taktığınız kartlar bir gün elinizde patlayınca anlarsın o...
zaten gelip burda amd yi övüp bana kuduz köpek gibi dişlerini gösteren arkadaşlar herhalde babalarını ikna edemeyip nwidia alamamış boş boş amd yi övüyor bir gün sistem hiç açılmayınca anlarlar o zaman ne demek istediğimizi
AZ ÖNCE KONU OLARAKTA AÇMIŞTIM 5-6 YILDIR AFTER AFFECTE İLGİLENİP 2 YILDIR DA PROFOSYONEL OLARAK 3D VE REKLAM İŞLERİ İLE UĞRAŞIYORUMA AFTER AFFECT NORMAL KULLANIMDA SANA SORUN ÇIKARMAZ AMA OLAY YAYIN VE RENDER ALMAK OLURSA AMD SENİ ÇOK ÜZER ÇÜNKÜ AE'DE BAZI PLUGİN VE SCRİPTSLER CUDA...
HOCAM ZATEN BENİM GİBİ DİLİ YANANLAR ANLAR ŞUAN ELİMDE 3 TANE GÜNCEL KART VAR BEN HANGİSİNİ SİSTEME TAKARSAM TAKAYIM EN DÜŞÜĞÜNÜDE TAKSAM SORUN YARATMAZ HİKAYELİ OYUNLARI BİLE SABİT FPSLERDE RAHAT OYNATIR HATTA ŞUNU NOT DÜŞEYİM 1660 SUPER KART İLE UNCHARTED 4 8 SAAT ARALIKSIZ ÇALIŞTIRDIM ÇOK...
BUNU FORUM VE SOSYAL MECRADAKİ YORUMLARDA ÇOK GÖRDÜM VE ÖNEREN KİŞİLER ÇOĞU NWİDİA KULLANIYOR ADAM KARTIN YAZILIM VE GUNCELLEME SORUNLARINI BİLMEDEN ONU BUNU AL DİYOR AMA EMİN OLUN Kİ HAM GÜÇ OLARARAK NWİDİA AMD DEN DÜŞÜK OLSA BİLE AMD'DE YAŞADĞINIZ SORUNLARIN %1 BİLE YAŞAMAZSINIZ 5 YILDIR...