Arama sonuçları: *

1. C

Rtx 2080 vs arc a750

RTX 2080 al. Intel kendini bayağı bir geliştirmediği sürece ekran kartı alınmaz. Ayrıca kart olarak 2080 zaten daha iyi.
  2. C

🔥İndirim Gofrik 16 adet 180₺

Reklam gibi olmasın ama Eti öneririm hocam. İçerikleri diğerlerine nazaran en temizi. Gerçekten halkı gören düşünen bir firma. En son da trendyol ülker vs milyarlarca dolar vergi kaçırırken eti son 3 senede 1.3 milyar tl vergi ödemiş. Sırf bu bile bir sebep.
  3. C

🔥İndirim Gofrik 16 adet 180₺

Almayın gözünüzü seveyim arkadaşlar almayın aldırmayın. İhraç ettiğimiz tüm antep fıstıkları aflatoksin olması gerekenin 10-15 katı fazla olduğu için geri gönderildi. Bunları ülker kahve dünyası geri aldı. Kahve dünyası basıyor her şeye fıstığı tambolda bile %35 e çıkardılar fıstığı. şimdi de...
  4. C

İkinci el ses kartı mikrofon alınır mı

Merhaba dostlar. İkinci el ses kartı ve mikrofon alacağım. Sizce mantıklı olur mu? Bu ürünler hor kullanılmaya, hata vermeye meyilli midir? Öneri ve görüşlerinizi alabilir miyim?
  5. C

VİDEO: 🟠 "SAÇMA SAPAN HAZIR SİSTEMLERDEN BIKTIM!"

Güzel video olmuş. Vatanın 4070s sisteminden aldım ben gayet memnunum ve iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum. Ancak alt ve orta segment sistemler çok vasattı gerçekten kasım boyunca.
  6. C

🔥İndirim Xiaomi Redmi Buds 6 Play 299 TL

Teşekkür ediyorum amazonun uygulamada ilk siparişi ile 900 liraya aldım kulaklığı JBL çok beğenirim QCY t13 anc kullanıyordum bakalım bunun kalitesi nasıl
  7. C

🔥İndirim Xiaomi Redmi Buds 6 Play 299 TL

Yapma be hocam yapma be hiç ihtiyacım yok ama alıcam sanırım
  8. C

🔥İndirim Fifine Ampligame A6TB Standlı Mikrofon 2599 TL🔥

Baktım da output usb imiş yaramıyor bunlar ses kartına takmam lazım. Her şey indirime girdi bi lewitt 240 pro girmedi.. :( Teşekkürler hocam bu arada
  9. C

🔥İndirim Fifine Ampligame A6TB Standlı Mikrofon 2599 TL🔥

Vokal kayıt alınır mı bununla mic işinden hiç anlamıyorum bilen var mı? Stüdyo mic'i tabii ki daha iyi olur da fiyatı iyi geldi şarkı kaydedilirse çekeyim bir tane.
  10. C

Amazon 2. el Ürün Almak Mantıklımı

Mantıklı olup olmadığını sorgulamanı düşündürecek şüpheden kurtulmak 500 liradan çok daha fazla eder bence hocam.
  11. C

Öneri F/P Stüdyo kulaklık önerisi

Selam dostlar. Müzik prodüksiyonuna başlamak istiyorum. Önerileriniz var mıdır? Şu iki kulaklıktan kullanan var mı? https://amzn.eu/d/eXI3ofk https://m.n11.com/urun/akg-k92-profesyonel-studyo-kulakligi-4969395?magaza=kelvinelektromarket
  12. C

🔥İndirim Ceramical 160CM Çalışma Masası Beyaz 🔥1.381 TL

Biraderim kıyasladığım 4k lık değil minimum 10 klık masa bu arada :D Diyorum ki sunta masalara 200 lira bile değmez çok kalitesiz hiç almayın plastik kullanın para biriktirip sunta olmayan bir masa alın diyorum benim fikrim. Masayı kullanırken canım sıkıldı fasfakir hissettim. Abartıyorum ama...
  13. C

Valla adam uğraşıyor ediyor olsun o kadar hocam :D
  14. C

🔥İndirim 🔥N11 1000TL YE SÜRPİZ200 KODU 🔥

Paylaşım için teşekkürler güzel kampanya. Alacak bir şey bulamadım ama o üzücü. 1klık beyaz soundbar/hoparlör önerisi olan varsa beklerim
  15. C

Ahşap pahalı hocam be
  16. C

Hocam 160x90x70 amcam marangoz olduğu için ona yaptırdım 4k verdim artık maliyeti karşıladı mı karşılamadı mı bilmiyorum 2-3 güne getirecek. Ama sunta masa kullanmanızı harbiden hiç önermem isterse 200 lira olsun o kalitesizlik hissi insanı mutsuz ediyor
  17. C

TEMUDAN UCUZA ÜRÜN ALMA

Kanka yanlış anlama temuda harcayabileceğin max para 1000 lira zaten daha neyin ucuzluğu olacak Yazık la bize. Yurtdışında arkadaşlarım var temudan (çok da kaliteli olmasa da) değişik değişik ürünler alabiliyorlar. Bizde 30 euro sınırı olduğu için nerede gereksiz çer çöp dolduruyoruz yok gözlük...
  18. C

Aynısından alıp iade ettim sunta çok kalitesiz bir şey. Ahşap masa yaptırdım onu bekliyorum
  19. C

Yardım Aula N-108 1+1 Hoparlör - Amazon Prime - 319

O zaman alınır dostum fiyatı uygun. Ben yerinde olsam düzgün 10w bir soundbar bakardım ama
  20. C

Yardım Aula N-108 1+1 Hoparlör - Amazon Prime - 319

Krdeşim Aula F75.. şaka şaka. 6 watt hoparlör yani ne için kullanacağına bağlı ama pek bir şey bekleme derim
Top Bottom