yeni kullanıcılara kupon var youtube a yaz temu kupon diye orda gösteriyorlarArkadaşlar ürünleri uyguna alabilmek için sırf kupon kazanmak için alışveriş yapmak mantıklı mı başka türlü indirimli ürün alabilir miyim çünkü indirimsiz ve kuponsuz fiyatlar pek cazip gelmedi
fiyatlar konusunda bazı şeylere zam geldi ve bazı kampanyaları kaldırdılar. fiyatları bende uygun bulmuyorum tabii trden daha daha uyguna ihtiyacım bir ürün varsa direkt çekiyorum cidden çok ucuz olan şeylerde var kazık fiyat olanlar da varArkadaşlar ürünleri uyguna alabilmek için sırf kupon kazanmak için alışveriş yapmak mantıklı mı başka türlü indirimli ürün alabilir miyim çünkü indirimsiz ve kuponsuz fiyatlar pek cazip gelmedi
attığım sepette fiyatlar konusunda ne diyorsun hocam alınır mı vergilerle 1500 falan olcakRgb led bar bugun ya da yarın elime gececek.Incelemesini atarım
Alinir fakat kredi iadesi kampanyasi ile mi aliyorsunuz?Mesajlar kisminda gosteriyorattığım sepette fiyatlar konusunda ne diyorsun hocam alınır mı vergilerle 1500 falan olcak
Yok hayır normal kupon vb yokAlinir fakat kredi iadesi kampanyasi ile mi aliyorsunuz?Mesajlar kisminda gosteriyor
Musteri hizmetlerine baglanip %20 kupon isteyin.Ilk hesaba ozel tek sfeerlik %20 kupon veriyorlar.110kredi falan verebiliyorum derlerse almayin kupon isteyinYok hayır normal kupon vb yok