Arama sonuçları: *

1. M

Kol İle Oynanabilecek Bilgisayar Oyunu Önerisi

Bende yeni kol aldım bi nfs heat oynamayı sevdim. Dead cells fena değil yakın zamanda bitirdiğim için çok oynamadım kolla. Elden ring oynayayım dedim kusacaktım zaten oyunun kamerası falan berbat. Daha çok platform macera oyunlarına bakabilirsin.
  2. M

Browserden oynanabilecek oyun tavsiyeleri.

klanlar
  3. M

RUSTA YENİ BAŞLADIM YARDIM ALMAM GEREKİYOR

Solo serverler duo serverler falan var sınır olmayan serverlerde oynamak yereine oralarda oynayabilirsin. Evet sürekli öleceksin oyunun mantığı bunun üzerine kurulu. Youtube'dan videolar izleyebilirsin blooprint,posty,aloneintokyo önerebilirim. Oynadıkça ve izledikçe neleri yapıp yapmayacağını...
  4. M

GA II TRINITY PERFORMANCE 360mm NASIL TAKILIR ?

Videoda gözüken 3 tane tırnağı olan kabloyu nereye takmam gerekiyor ? Bir de 2 tane argb için 3 pinli kablolar var bunları kullanabilmek için de çoklayıcı almam gerekiyor sanırım doğru mudur çünkü 1 tane 3 pinli jargb_v2_1 diye yer var. Anakartım : msi b650 gaming plus wifi
  5. M

Ürün aynı değil benim pompada da vida uçları var sokette de anakartta da
  6. M

ürün: GA II TRINITY PERFORMANCE 360 Ben bunu nasıl kuracağımı çözemedim de adım adım anlatabilir misiniz acaba ? Videolara falan baktım hep 2 parça şeklinde. Ben bu soketi nereye nasıl takmalıyım?
  7. M

ram garantiye nasıl yollanır ?

pazarama üzerinden incehesap satıcısından bu ramleri almıştım 6 ay kadar falan oldu. Gece bir sorun yoktu pc yi kapattım sabah uyandım ekrana görüntü gelmiyor,chrome remote desktopla baktım pc de açık gözükmüyor. Bir baktım anakartta 2 tane ışık yanıyor sarı kırmızı. Ramin birisini taktım pc...
  8. M

En iyi Kablosuz Mouse Hangisi

https://wraithesports.com/products/ninjutso-sora-v2
  9. M

7800x3D işlemci almalımıyım?

Darboğaz olmaz en iyi oyun işlemcisi zaten.
  10. M

AMD Ryzen 7 7800X3D için f/p 360mm sıvı soğutma önerisi

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Kasa: NZXT H Series H7 (2023) Flow Edition Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa Ram: Patriot Viper Venom 32GB (2X16GB) DDR5 6000MHz CL36 Gaming Ram (Bellek) (PVV532G600C36K) Bütçeden yana öyle çok bir sıkıntım yok ama f/p normal bir şey arıyorum...
  11. M

Discord mesaj istekleri

Hiç konuşmadıgım birisi bana yazdığı zaman mesaj istekleri kısmına düşüyor ve benim o yazıdan anında haberim olmuyor. Bu olayı kapatmanın ve mesajın direkt gelmesinin bi yolu var mıdır? Başka yöntemler de olur mesela bildirimleri vs birşeyleri açsam mesaj isteği düştüğü zaman bildirim gelir mi ?
  12. M

Sanal makinede 1718x928 çözünürlüğü nasıl ayarlanır ?

Sanal makinede ( VMware Workstation ) ekran çözünürlüğünü 1718x928 olacak şekilde nasıl ayarlayabilirim. Bu çözünürlük kendi kendine ilk açılışta oldu ama bazı makinelerde değiştirmiştim. Makineyi sıfırlamadan yada yeniden kurmadan çözünürlüğü 1718x928 olacak şekilde nasıl ayarlayabilirim. Çok...
  13. M

Bios ekranında görüntü gelmiyor

Çok teşekkürler sorunum çözüldü.
  14. M

MSİ GTX 1070 QUİCK SİLVER Ana monitör aoc 24 inç 144hz bi monitör displayport kablosuyla kullanıyorum 2.Monitör eski samsungun bi monitörü vga kablosu ile hdmi dönüşürücü kullanarak ekran kartının hdmi girişine takıyorum.
  15. M

Bilgisayar sorunsuz açılıyor windowsa girebiliyorum ama biosa girmek istediğim zaman görüntü gelmiyor. Biosta olduğumu biliyorum ama görüntüsü gelmiyor ( yeniden başlata shift ile basıp ordan biosa giriyorum ayrıca direkt pc açılırkende del tuşuna basarak giriyorum). ctrl+alt+delete yaparak pc...
  16. M

Whatsapp Kendine Mesaj Atma Özelliği Kaldırıldı Mı?

PC den denedim yazılıyor hala
  17. M

gamepad, adaptör ve şarj konusunda bilgi

Ben şimdi Xbox Series Wireless 9.Nesil 2 adet kol almak istiyorum. Bu kolları PC de kullanacağım. Ama pc de wireless olmuyormuş ekstra bir adaptör almak gerekiyormuş galiba. Şimdi ben bu adaptörden 1 tane alsam 2 kolu da aynı adaptör sayesinde bağlayabilir miyim ? Ayrıca pil konusunda nasıl bir...
  18. M

Hangi psu tercih edilmeli ?

https://www.n11.com/urun/nzxt-c850-pa-8g1bb-eu-850w-80-gold-moduller-power-guc-kaynagi-30972541?magaza=aptekteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  19. M

Arkadaşlar çok fena sıkılıyorum iyi kötü demeden oyun önerilerinizi alırım

dying light 2,dead cells oynayıp sevdiklerimden LAST EPOCH (birazdan alıp başlıycam)
  20. M

Lexar ARES RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 RAM alınır mı ?

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-lexar-ares-rgb-32-gb-2x16-6000-mhz-cl30-ld5bu016g-r6000gdla-ddr5-fiyati,397643992.html Bu ram nasıl ? Alınır mı sonradan sorun çıkartır mı bilen var mı ? 1707674737 msi b650 gaming wifi anakarta uygun başka 2x16 ram önerisi de yapabilirsiniz
Top Bottom