Swarm grinder, cahilden of morta, anomaly agent, detroit become human gibi oyunlar oynayabilirsin.Oyuncu odası yaptım televizyonumu koydum bilgisayara masama uzanan 10 metre hdmi kablo aldım tv nin karşına L koltuk cektim ama ne oynucam bilemiyorum şuana kadar bi god of war oynadım
Uncharted 4-5Evet online bi warzone oynuyorum yetiyor
Uncharted 5 ne zaman çıktıUncharted 4-5
The Last Of Us Part 1
Spiderman Remastered
Assasin's Creed Serisi
Mafia Serisi
RDR 2
uncharted 5 diye bir oyun yok The Lost Legacy dlc si varUncharted 5 ne zaman çıktı
Call of duty modern warfare 1-2 remasteredOyuncu odası yaptım televizyonumu koydum bilgisayara masama uzanan 10 metre hdmi kablo aldım tv nin karşına L koltuk cektim ama ne oynucam bilemiyorum şuana kadar bi god of war oynadım
Horizon oynadiniz mi belli bir saatten sonra sıkar mıCall of duty modern warfare 1-2 remastered
call of duty world war 2
euro truck simulator 2 (tam uyumlu değil)
uncharted 4 hırsızlar mirası koleksiyonu
far cry 3-4-5-6
mafia definitive edition
Devil May Cry 5
spider man remastered
spider man miles morales
Tekken 8
horizon forbidden west
atomic heart
Gta 5
Hemen hemen her oyunu oynarsın aslında. Çoğu oyunun konsol desteği vardır. (Souls oyunları, RDR2, Witcher vs). Lakin en güzeli fifa'dırOyuncu odası yaptım televizyonumu koydum bilgisayara masama uzanan 10 metre hdmi kablo aldım tv nin karşına L koltuk cektim ama ne oynucam bilemiyorum şuana kadar bi god of war oynadım