Arama sonuçları: *

1. alpnando

İkinci el GTX 960 aldım ancak şüpheliyim

Arkadaşlar bi de şu dikkatimi çekti, olması gereken mhz değerinden yüksek bir değer görünüyordu furmarkta. Orjinal 960ı ve aldığım kartın furmarktaki görüntüsünü ekliyorum:
  2. alpnando

Sadece furmark istemiştim sıcaklık için 15 dakikalık. Açıkcası biraz acele etmem gerekiyordu mühendislik öğrencisiyim çizim yapmam gerek ve kartımı sattım, bir an önce ekran kartı almam gerekiyordu büyük aptallık yaptım galiba.
  3. alpnando

Sahibinden.com sitesi üzerinden şehir dışından 880₺ fiyata GTX 960 aldım ve ürün şu an kargoda. Ancak dün techopat YouTube kanalındaki GTX 960 videosunu gördüm ve düşünmeye, araştırmaya başladım. Kart henüz elime ulaşmadı ancak görsellerine ve Reddit'teki bir yazıya baktığımda kartın sadece Çin...
  4. alpnando

RX 580'i soğutamıyorum

Hocam öndeki fanlar hava alıyor, arkadaki fan egzoz görevi görüyor. Ekran kartı yükteyken bariz bir şekilde camın alt tarafı aşırı sıcak, üst tarafı da bir o kadar soğuk oluyor. Aradaki fark olması gerekenden çok daha fazla, en azından diğer kasama kıyasla.
  5. alpnando

RX 580'i soğutamıyorum

Düşünüyorum aslında böyle bir şey ancak alan olacak mı muamma. Malum herkes istediği fiyatı yazıyor ama müşteri var mı bilmiyorum. Kaldırıyım, ancak fan orda olmadığında da sonuç çok farklı değil başka bir öneriniz var mı? 1614156363 Hiç denemedim ancak okuduğuma göre 3-4 derece etkiliyormuş...
  6. alpnando

RX 580'i soğutamıyorum

Hayır 8GB Asus Dual model. Kusura bakmayın eklememişim.
  7. alpnando

RX 580'i soğutamıyorum

Merhabalar. Uzun yıllardır kullandığım Rampage Squadron kasamı değiştirmek zorunda kaldım ve çok daha küçük olan Rampage Private model kasaya geçiş yaptım. Haliyle kasa çok küçük olunca parçalar daha fazla ısınıyor ama Furmark testinde ekran kartımın 10 dakika sonunda 83 84 dereceleri görmesi...
Top Bottom