Neler Yeni

RX 580'i soğutamıyorum

alpnando

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alp Eren Bağcı
Merhabalar. Uzun yıllardır kullandığım Rampage Squadron kasamı değiştirmek zorunda kaldım ve çok daha küçük olan Rampage Private model kasaya geçiş yaptım. Haliyle kasa çok küçük olunca parçalar daha fazla ısınıyor ama Furmark testinde ekran kartımın 10 dakika sonunda 83 84 dereceleri görmesi beni çok rahatsız etti. Arctic marka termal macunla dün akşam termal macun değişikliği de yaptım. Bu arada kart mining görmedi ve garantisi de yeni bitti. Son olarak kasanın önündeki mesh paneli de çıkardım ve ekran kartının altına fan taktım ama faydasız. Ne önerirsiniz? Görselleri ekledim.

Ekler

• WhatsApp Image 2021-02-24 at 11.22.49.jpeg
    WhatsApp Image 2021-02-24 at 11.22.49.jpeg
    137.4 KB · Hit: 42
  • WhatsApp Image 2021-02-24 at 11.22.50.jpeg
    WhatsApp Image 2021-02-24 at 11.22.50.jpeg
    167 KB · Hit: 42

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
4 GB model mi?

alpnando

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alp Eren Bağcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır 8GB Asus Dual model. Kusura bakmayın eklememişim.

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Hayır 8GB Asus Dual model. Kusura bakmayın eklememişim.

O vakit yaşadın, 4000 liradan bile satman mümkün. Yerine en kötü ihtimalle 1650 Super veya 5500 XT 4 GB alırsın. Stokları bekleyebilecek durumda isen 3050 Ti bile alınabilir. Bende de aynı karttan var fakat 4 GB olan model, 2000 veren bile yok :D

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Merhabalar. Uzun yıllardır kullandığım Rampage Squadron kasamı değiştirmek zorunda kaldım ve çok daha küçük olan Rampage Private model kasaya geçiş yaptım. Haliyle kasa çok küçük olunca parçalar daha fazla ısınıyor ama Furmark testinde ekran kartımın 10 dakika sonunda 83 84 dereceleri görmesi beni çok rahatsız etti. Arctic marka termal macunla dün akşam termal macun değişikliği de yaptım. Bu arada kart mining görmedi ve garantisi de yeni bitti. Son olarak kasanın önündeki mesh paneli de çıkardım ve ekran kartının altına fan taktım ama faydasız. Ne önerirsiniz? Görselleri ekledim.
Dostum öncelikle o fanı ordan kaldır. Psu alt konumda olduğu için zaten alt kısım sıcak. Ve alan çok dar. Havanın fandan geçip soğuyabileceği bir alan yok.

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz
Uv yapın amdde çok fark edebilir.

alpnando

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alp Eren Bağcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O vakit yaşadın, 4000 liradan bile satman mümkün. Yerine en kötü ihtimalle 1650 Super veya 5500 XT 4 GB alırsın. Stokları bekleyebilecek durumda isen 3050 Ti bile alınabilir. Bende de aynı karttan var fakat 4 GB olan model, 2000 veren bile yok :D
Düşünüyorum aslında böyle bir şey ancak alan olacak mı muamma. Malum herkes istediği fiyatı yazıyor ama müşteri var mı bilmiyorum.
Dostum öncelikle o fanı ordan kaldır. Psu alt konumda olduğu için zaten alt kısım sıcak. Ve alan çok dar. Havanın fandan geçip soğuyabileceği bir alan yok.
Kaldırıyım, ancak fan orda olmadığında da sonuç çok farklı değil başka bir öneriniz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uv yapın amdde çok fark edebilir.
Hiç denemedim ancak okuduğuma göre 3-4 derece etkiliyormuş. Bunun bir rehberi falan var mı acaba?

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Düşünüyorum aslında böyle bir şey ancak alan olacak mı muamma. Malum herkes istediği fiyatı yazıyor ama müşteri var mı bilmiyorum.

Kaldırıyım, ancak fan orda olmadığında da sonuç çok farklı değil başka bir öneriniz var mı?

Hiç denemedim ancak okuduğuma göre 3-4 derece etkiliyormuş. Bunun bir rehberi falan var mı acaba?
Var. Kasanın içindeki hava dağıtımı. Büyük ihtimal takılan fanların konumu ve dönüş açısı yanlış. Bu yüzden içeri hava almak yerine içerdeki havayı dışarı atıyor. Kontrol edin.

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Bence o kartı 4000'e satın.
O paralara bulabilirseniz GTX 1080 filan alın.

alpnando

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alp Eren Bağcı
Var. Kasanın içindeki hava dağıtımı. Büyük ihtimal takılan fanların konumu ve dönüş açısı yanlış. Bu yüzden içeri hava almak yerine içerdeki havayı dışarı atıyor. Kontrol edin.
Hocam öndeki fanlar hava alıyor, arkadaki fan egzoz görevi görüyor. Ekran kartı yükteyken bariz bir şekilde camın alt tarafı aşırı sıcak, üst tarafı da bir o kadar soğuk oluyor. Aradaki fark olması gerekenden çok daha fazla, en azından diğer kasama kıyasla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,277
Üyeler
163,290
Son üye
osmanzer
Top Bottom