5060ti 16 gb cikacagi kesinlesti mi ki? 4k oyunu orta seviye hicbir kartla oynayamazsiniz. Cok fazla akicilik kaybedersin. Bir de 4K ultra ayarda 60.70 fps demissin. Sence oynatir mi
İtopya, telekom sirketlerinden sonra en sevmediğim 4. şirket. Adamlar günleer öncesinden indirim gecesi diye duyuruyorlar. Bi bakıyorsun şişirip indirmişler. Alan var ki bunlar hala ayakta. Bir de bunlarin reklamini yapan heriflere de ayar oluyorum.
Kardesim benim hem ps5 hem ps4 kullandim. Oradaki degerlere her oyunda cikarsin diye bir iddiada bulunmadim ben. Arkadas gelmis ps4 pro 1080p diyor ona cevap verdim
Asıl sen israrci olup da milleti yanlis yonlendirme. Başta 4k yok 1080p 60 fps demissin. Sonra oyundan oyuna degisir demissin ne dedigin belli deĝil. Kullanmasam inanicam
Ps4 slim 1080p, Ps4 pronun 4k destegi var. Buyuk 4K tv de oynayacaksan kesinlikle Pro al. 1080p ile 4K arasindaki farki anlatmaya gerek bile yok. Ayrica buyuk ekran tv de 1080p oynayinca cok daha kotu oluyor goruntu.
Gpu uzerinde 2x8 pin girisi varsa hepsini takman gerek. Psudan tek kanal uzerinden gelip ucunda ikiye ayrilir zaten 8-8 diye. Tek kablo uzerinden takman kāfi.
Kullandim kardesim 1 sene boyunca 4060ti kullandim. Neyi savunuyon hala stabil calismaz diyorum. Bf 2042 gidersin gorursun o zaman darbogazin kralini. God of war girersin az darbogaz olur. Butun oyunlarda denedim
Parcalar birbirine uyumsuz calisan bir sisteme stabil denmez kardeşim. Stabil genelde olumlu durumlar icin kullanilir. Milleti yanlis yonlendirirsin. Ayrica bazi oyunlarda yuksek drop ve fps dusmeleri yersin bazilarinda daha az yersin. Bu sisteme sen stabil diyemezsin