Arama sonuçları: *

1. LENOVO LOQ 15IAX9 i5 12450HX 8GB RAM RTX 4050 (105W) 144Hz IPS

LENOVO LOQ 15IAX9 i5 12450HX 8GB RAM RTX 4050 (105W) 144Hz IPS

LENOVO LOQ 15IAX9 Model notebook sıfır kutusunda faturalı garantili hiç enerji verilmemiştir 4050 6gb 105watt lık ekran kartına 144Hz %100Srgb ıps ekrana HX olduğu için düz modelden %10 daha güçlü işlemciye sahiptir. diğer özellikleri fotoğraflarda mevcuttur. Freedos dur işletim sistemi yoktur...
  2. omuraycil

❌İndirim Bitti! Thermal Grizzly Aeronaut 7.8 gr Termal Macun 282 tl

Bu macunu hep kaciriyorum
  3. omuraycil

🔥İndirim Günsan Elektrik Akım korumalı Wifi kontrollü Akıllı Priz 244 tl

o zaman iyi acıklamasında gg smart diye bir uygulamadan bahsediyor
  4. omuraycil

❌İndirim Bitti! Honor Pad 9 + Klavye Ve Kalem 10.999 TL

bunun yerine Redmi Pad Pro daha mantıklı işlemcisi daha iyi ve arttırılabilir hafıza mevcut Honorda arttırılabilir hafıza yok işlemcisi 6 gen Redmi 7s gen ve batarya redmi de 10.000mah
  5. omuraycil

🔥İndirim Anker Q21i Bluetooth Kulaklık 1.299 tl

1000 tl ye almistim
  6. omuraycil

🔥İndirim A101’de Noodle İndirimde 5 TL

Noodle dedigimiz sey bugday unundan yapilan bi hamur bildigimiz makarna zararli olan sosu ama oda yedigimiz cips cikolatadan daha kotu degil kisaca herseyin fazlasi zarar kararinda zarari yoktur. Zararli diye iskembeden sallayan arkadaslar ayni hassasiyeti cips kola cikolata indirim...
  7. omuraycil

🔥İndirim LG MR11 2300W, 4.2 Kanal AV Alıcı+LG S94P2 2300W, 4.2 Sistemi Soundbar 25.000 tl

Kaliteli değil yuksek ses sevenler icin ideal tam partilemelik
  8. omuraycil

5-7 bin tl arası Tablet Arıyorum.

5-7 bin arası 11" ekran boyutunda min 6-8gb rame sahip ekran kalitesi güzel donma kasma yapmayacak gerek ders gerek eglence amaclı tablet arıyorum memnun kaldığınız kullandığınız bildiğiniz varsa önerilerinizi bekliyorum.
  9. omuraycil

ürün fiyatının ucuz olması indirim tutarının az olduğu anlamına gelmez 3 tl indirim bu üründe %30-40 a tekabül ediyor ve gayet muazzam bir rakam küçümsemeyi bırakın
  10. omuraycil

🔥İndirim 4 Adet HD Wifi Güvenlik Kamerası 1007 TL (Stok Açık)

İnan ki deger arac kamerasina verilen paraya acima seni bi beladan kurtarir kameranin kac kati zarardan kurtulursun
  11. omuraycil

Su zararli diyenler sanirim surekli organik el yapimi besleniyorlar. Yediginiz aldiginiz hersey zararli hatta tarim ilaclarinim yaninda bu noodle en masumu. Ayrica fosur fosur sigara icip noodle a zararli demek gereksizsiniz
  12. omuraycil

Dogrudur kardesim yeme
  13. omuraycil

yediğimiz her şey organik yararlı bir noodle zararlı yememek lazım :ROFLMAO: konudaki organikçi gurme arkadaşlar tüm bilgi birikimlerini aktarmışlar sağolsunlar.
  14. omuraycil

🔥İndirim 4 Adet HD Wifi Güvenlik Kamerası 1007 TL (Stok Açık)

70mai a500s pro plus modelini öneririm rc06 arka kamera ve park kiti ile birlikte kullanıyorum her yönden başarılı
  15. omuraycil

🔥İndirim Vodafone Dijitale Özel Numara taşıma ve yeni tesis

Telekoma gectim bugün aktif oldu küçük ilçede 100mb üzeri hız aldım merkezi yerlerde daha iyi olur
  16. omuraycil

ben sıcak suyu üstüne döküp agzını herhangi birseyle kapatıp 3-5 dk bekliyorum gayet güzel oluyor hamurlasma yok ama haslarsam hamurlasma oluyor indomie da aynı 1733523012 denemediysen makarnayı haslarken suyuna 1-2 kasık toz zerdecal ekle öyle haşla gayet güzel oluyor hem tadı hemde rengi...
  17. omuraycil

pesto sosun cok pahalı olması dışında bi sorun yok bu arada çok severim
Top Bottom