70mai a500s pro plus modelini öneririm rc06 arka kamera ve park kiti ile birlikte kullanıyorum her yönden başarılıarac içine nasıl bir ürün önerirsizniz acaba ? önlü arkalı olacak şekilde
Fiyati biraz tuzluymuş70mai a500s pro plus modelini öneririm rc06 arka kamera ve park kiti ile birlikte kullanıyorum her yönden başarılı
%60 vergi eklenecek, kargo ücretsiz oluyor genelde. Bu üründe de 1600 civarı bir fiyat çıkıyor.Hiç alışveriş yapmadım temu'dan bunu alırsam toplam vergi vs dahil kaç paraya maal olacak bana ?
İkili kameralardan 4k olanından 3 tane var bende. İkililer çabuk bozuluyor. Arasındaki görüntü devresi bozuldu benim Türkiye'de buldum denedim olmadı. Tekliler daha iyi bana göre. Bu arada 4k olanı görüntü olarak memnun etmezken 1080p ler nasıl olur düşünemiyorum.%60 vergi eklenecek, kargo ücretsiz oluyor genelde. Bu üründe de 1600 civarı bir fiyat çıkıyor.
Görüntünün iyi olmasını sağlayan şey teknik özelliklerdeki FHD ya da 4K ibareleri değil ne yazık ki. Kısa bir araştırma ile görebilirsiniz 2 farklı 1080p kamera arasında binlerce lira fiyat farkı olabiliyor, kullanılan lens en önemli konu. Başlıktaki ürün için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın Bu ürünü hiç denemedim.İkili kameralardan 4k olanından 3 tane var bende. İkililer çabuk bozuluyor. Arasındaki görüntü devresi bozuldu benim Türkiye'de buldum denedim olmadı. Tekliler daha iyi bana göre. Bu arada 4k olanı görüntü olarak memnun etmezken 1080p ler nasıl olur düşünemiyorum.
İnan ki deger arac kamerasina verilen paraya acima seni bi beladan kurtarir kameranin kac kati zarardan kurtulursunFiyati biraz tuzluymuş
bunu alıp direk baglantısnı yapıcam demi herhangi farklı bir ürüne ihtiyacım varmı pekiİnan ki deger arac kamerasina verilen paraya acima seni bi beladan kurtarir kameranin kac kati zarardan kurtulursun
Hocam hepsini denedim. Kötüden iyisine de kadar var çin ürünü olarak. Anker aldım geçen hepsinden iyi görüntü olarak.Görüntünün iyi olmasını sağlayan şey teknik özelliklerdeki FHD ya da 4K ibareleri değil ne yazık ki. Kısa bir araştırma ile görebilirsiniz 2 farklı 1080p kamera arasında binlerce lira fiyat farkı olabiliyor, kullanılan lens en önemli konu. Başlıktaki ürün için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın Bu ürünü hiç denemedim.