Neler Yeni

🔥İndirim 4 Adet HD Wifi Güvenlik Kamerası 1007 TL (Stok Açık)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,709
İsim
Mehmet Aslan

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ömür AYCIL
arac içine nasıl bir ürün önerirsizniz acaba ? önlü arkalı olacak şekilde
70mai a500s pro plus modelini öneririm rc06 arka kamera ve park kiti ile birlikte kullanıyorum her yönden başarılı

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ender
Hiç alışveriş yapmadım temu'dan bunu alırsam toplam vergi vs dahil kaç paraya maal olacak bana ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Volkan
%60 vergi eklenecek, kargo ücretsiz oluyor genelde. Bu üründe de 1600 civarı bir fiyat çıkıyor.
İkili kameralardan 4k olanından 3 tane var bende. İkililer çabuk bozuluyor. Arasındaki görüntü devresi bozuldu benim Türkiye'de buldum denedim olmadı. Tekliler daha iyi bana göre. Bu arada 4k olanı görüntü olarak memnun etmezken 1080p ler nasıl olur düşünemiyorum.

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Axl Rose
İkili kameralardan 4k olanından 3 tane var bende. İkililer çabuk bozuluyor. Arasındaki görüntü devresi bozuldu benim Türkiye'de buldum denedim olmadı. Tekliler daha iyi bana göre. Bu arada 4k olanı görüntü olarak memnun etmezken 1080p ler nasıl olur düşünemiyorum.
Görüntünün iyi olmasını sağlayan şey teknik özelliklerdeki FHD ya da 4K ibareleri değil ne yazık ki. Kısa bir araştırma ile görebilirsiniz 2 farklı 1080p kamera arasında binlerce lira fiyat farkı olabiliyor, kullanılan lens en önemli konu. Başlıktaki ürün için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın :) Bu ürünü hiç denemedim.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ömür AYCIL

Palo DAYI 👑

80+ Gold
İnan ki deger arac kamerasina verilen paraya acima seni bi beladan kurtarir kameranin kac kati zarardan kurtulursun
bunu alıp direk baglantısnı yapıcam demi herhangi farklı bir ürüne ihtiyacım varmı peki
kayıt sistemi nasıl oluyor kendi hafızası mı ve telefondan istediğimiz zaman görüntüleme imkanımız varmı

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Volkan
Görüntünün iyi olmasını sağlayan şey teknik özelliklerdeki FHD ya da 4K ibareleri değil ne yazık ki. Kısa bir araştırma ile görebilirsiniz 2 farklı 1080p kamera arasında binlerce lira fiyat farkı olabiliyor, kullanılan lens en önemli konu. Başlıktaki ürün için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın :) Bu ürünü hiç denemedim.
Hocam hepsini denedim. Kötüden iyisine de kadar var çin ürünü olarak. Anker aldım geçen hepsinden iyi görüntü olarak.

Top Bottom