Arama sonuçları: *

1. M

Motor önerebilir misiniz bana göre

Hocam simdi tabi ki mantikli secim ama ailem izin veremiyor 50 cc’den baslicam mecburen 1731855853 Onerdiginiz motor ama butceme uymuyo ki 59000 TL diyo 0’da 40000 civari
  2. M

Fiyatı ne kadar ki?
  3. M

Selamlar. Öncelikle şuan kullandığım taşıt onvo o12x plus sıkıntım şu evimiz 5.katta her gün nerdeyse cikarmak zorunda kaliyorum bir de konforlu sürüş sunmuyor. Aklıma ek batarya geldi 15000 TL fiyat istediler. vazgeçtim, motor almayi istiyorum böyle scooter olan motorlardan önerebilir misiniz...
  4. M

Sizce YT Music mi daha iyi yoksa Spotify mi?

Spotify’dan yt musice gectim şarkı kalitesi bozuldu gibi ama cokta değil ve spotify’da olmayan şarkı yt musicte olabiliyo buda + yönden bir şey
  5. M

0’a yakın iphone 13 35000 TL Alınır Mı

0’ı 38800 TL
  6. M

0’a yakın iphone 13 35000 TL Alınır Mı

Tanidigim telefoncuda var telefon sizce fiyati iyi mi 2026’ya kadar garsntisi var pil sagligi 100
  7. M

ChatGPT Premium Alınır mı?

harbi he kullanıyorum şimdi de güzel gelmeye başladı bir bakacağım
  8. M

ChatGPT Premium Alınır mı?

sizce almalı mıyım trendyolda veya websitesi bloglarımda işimi görüyo ama kısıtlayıcısı var diye kötü oluyo 20 dolara kıyılır mı? veya başka alternatif öneriniz var mıdır arkadaşlar?
  9. M

wordpress ücretsiz üyelik ile paralı tema kurmak mümkün mü

Peki ucretsiz uyelikle devam etsem ama hosting alsam nasıl olur
  10. M

Onvo OV-012 X-Plus Uzun Süreli Kullanım İncelemesi

Yağmurda çok sıkıntılı ya tüm fren sistemi açık ne yapabiliriz ona
  11. M

Onvo scooterimi yagmurdan nasıl korurum

Yağmur yağiyinca fren sistemi kapalı olmadıgı icin yağmur direkt geliyor nasil bir çözüm bulabilirim yağmur yağınca su gelsin istemiyorum
  12. M

Elektrikli scooter tekerleğine zımba girdi

Onvo o12X plus modelinin arka tekerlegine zımba girdi hava kaçırıyor yavaş yavaş simdi zimbanin delikleri küçük ya ben o deliklere nasıl çözüm uretebilirim yama mı olur yoksa bise mi yapistirsam
  13. M

Motor önerebilir misiniz?

Bilmiyodum hocam sağolun 1728460101 Vitesli hocam
  14. M

Sağolun hocam peki ne gibi seyleri arastirabilirim
  15. M

Böyle güzel gözüken motorlar önerebilir misiniz kurye motoru gibi olanlardan değil bütçe 85-100 bin
  16. M

wordpress ücretsiz üyelik ile paralı tema kurmak mümkün mü

merhabalar ücretsiz üyeliği kullanıyorum şuanlık paralı tema kullanmam mümkün mü illaki kurumsal paketten mi almam lazım
  17. M

Airpods 2. Nesile beats solo 3 takas yapilir mı?

Aynen benimde aklima o geldi vazgectim nakit istedim
  18. M

Evet 1727819461 Almamaya karar verdim ya yorumlari bazen olumsuz genel olarak yani 1727819481 Jbl tune 520T almayi dusunuyorum
  19. M

Elimde airpods 2.nesil var beats solo 3 takas teklifi geldi ustune nakitte veririm dedi sizce yapilir mi cakma ihtimali var mı
  20. M

Kulaküstü Kulaklık Önerisi

1000-2000 olabilir mesala
Top Bottom