Arama sonuçları: *

1. M

Üni öğrencisi için Acil laptop önerisi

Üniversite öğrencisiyim oyunlarla pek aram yok. Ara sıra gta5 oynuyorum sadece, onun dışında Office programlarını aktif olarak kullanıyorum (bu yüzden aydınlatmalı klavyeli bir laptop arıyorum) Bana uygun olduğunu düşündüğüm 2 PC şunlar; https://ty.gl/puzy0xv9 https://ty.gl/09j66crsy...
  2. M

Yardım yeni aldığım Viewsonic monitör arızalı geldi

bu sefer de monitörü bozup geri göndermişsin gibisnden bir şey söylemezler dimi ?
  3. M

Yardım yeni aldığım Viewsonic monitör arızalı geldi

Birnumara.com dan satın aldığım Viewsonic VA2405-H model monitü pc ye bağladığım anda görüntü kırılmaları olduğunu fark ettim. Hemen iade talebi oluşturdum. Sitede, kargoya vermeden önce sizi aramamızı bekleyin tarzı bir bildirim aldım. Demin dayanamayıp ben onları aradım fakat kendilerinin bir...
  4. M

Son 1-2 Aydır Muazzam Derecede Ping Yükselmesi

Önceden cs go da pingim 70 80 civarındaydı fakat son zamanlarda 150nin altına düşmüyor. Başlarda sıkıntı etmiyordum ama artık çığrından çıktı ping değerim en az 250 oluyor. Oyunu geçtim derslerde hocanın sesi bile yarım yamalak duyuluyor, derslere katılmak istediğim zaman sesin gelmiyor...
  5. M

Epic gamesten oyun satın aldım fakat kütüphaneme gelmedi

aynı şekilde dün akşam aldım başka bir oyunu havale ile, bende de yok hala..
  6. M

epic games havale problemi

çok teşekkürler hocam :)
  7. M

epic games havale problemi

dün akşam 60tl lik indirim kuponu ve 25tl havale ederek satın aldığım gta5 in faturası e postama geldi fakat oyun kitaplığıma hala gelmedi, bu konuda bilgisi olan var mı ? (zamanında eşeklik edip ücretsiz sürümünü almamıştım:(
  8. M

Ekran kartsız ryzen 5 3400g Cyberpunk oynatır mı ?

16gb 3000mhz ram im var :( OC yapsam ?
  9. M

msi a320m-a pro ryzen 3-3100 sistem yeniden başlama sorunu

aynı anakart bende de var. biraz kurcaladım ve psu güç kablosunda ufak bi temassızlık vardı sanırım, yerine güzelce oturtunca düzeldi.
  10. M

75hz 4ms VA vs 75hz 5ms IPS panel

peki o kadar çok fark var mı aralarında 1607375796 çok fark var mı peki aralarında
  11. M

75hz 4ms VA vs 75hz 5ms IPS panel

iki monitör arasında kaldım. ikisi de 75hz ips panel 5ms va panel 4ms arada 100tl fark var. Gün içinde 1saat kadar oyun oynuyorum onun dışında yazı yazıp film video vs izliyorum Hangisini almam daha mantıklı olur ? ( benim için 100tl fark az değil :)) )
  12. M

İşlemcim İle Uyumlu Olması Gereken Bir Biglsayar öğesi varmı

soket tipi anakart ile uyumlu olmalı
  13. M

YAZI YAZMAK İÇİN KLAVYE ÖNERİSİ

bunun kırmızı switch modeli yok diye biliyodum. çok sağol <3
  14. M

YAZI YAZMAK İÇİN KLAVYE ÖNERİSİ

Bütçem 400tl civarı. Genellikle akşamları kullanacağım için blue switch olmaması ve aydınlatmalı olması(ayarlanabilir olması tercihim) çok iyi olur. Saber rgb g213 ve gxt890 arasında gidip geliyorum şuan, önerilerinize açığım tabi ki..
  15. M

m.2 ve nvme m.2 farklı mı

böyle bişey olduğunu hiç bilmiyordum işlemci Ryzen 5 3400g
  16. M

cahilliğime verin hocam :) anakart gigabyte a320m s2h
  17. M

250 ve 500gb ssd arasında kaldım

Günlük hayatta sık sık office uygulamaları kullanıyorum, reaper ve birkaç vst ile gitar çalıyorum ve csgo oynuyorum. Onun dışında oyun delisi biri değilim oynarsam da hdd ye kurup oynuyorum. bu saydıklarım için 250gb yeterli midir yoksa 500 mü almalıyım ?
  18. M

https://www.incehesap.com/james-donkey-jd256-256gb-ssd-disk-fiyati-42906/...
  19. M

anakart kutusunde nvme pcie m.2 yazıyor. internetten ararken m.2 ve nvme m.2 adıyla farklı kategoriler var ve ikisi de ekrandan bakarak ayırt edilemiyor(en azından benim için). Peki bu ikisi farklı şey midir, hangisi benim anakartıma olur ?
  20. M

75hz tn 1ms mi 75hz 5ms ips mi

Yeni monitör almam gerekiyor fakat 144hz alıcak kadar durumum yok. LG nin 2 tane monitörünü buldum, Birisi 75hz 5ms tn panel Diğeri 75hz 5ms IPS panel hangisini almalıyım? (850tl civarı bütçem var önerilere de açığım)
Top Bottom