Neler Yeni

msi a320m-a pro ryzen 3-3100 sistem yeniden başlama sorunu

conqerror

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Ekinci
merhaba iyi akşamlar arkadaşlar sistemim 2 aylık ekran kartım power color rx 550 4gb buna benzer dün bir konum var ağırlıklı oyunlarda arada bir yazı yazarken bile kendi kendine açılıp yeniden başlıyor sorun psudan sandım fakat az evvel fur mark indirip ekran kartımı teste sokacaktım başlama yani go tuşuna basar basmaz sistem kendini kapatıp açtı ardından tekrar denedim gene aynısı oldu merak ettiğim 2 aylık ekran kartı bunu yaparmı görüntü bozma sorunu yok... driver inmeme sorunu yok oyunu açma sorunu yok fakat bu hatayı yapar mı?

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
bence, ekran kartı değil de güç kaynağından kaynaklı bir durum, şayet platoon marka power supply (güç kaynağı) kullanıyorsan, kesinlikle güç kaynağından kaynaklanıyor. Benim de başıma aynısı geldi iade edip başka güç kaynağı aldım sorun düzeldi. Kesin emin olmak için başka arkadaşlara da danış

conqerror

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Ekinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence, ekran kartı değil de güç kaynağından kaynaklı bir durum, şayet platoon marka power supply (güç kaynağı) kullanıyorsan, kesinlikle güç kaynağından kaynaklanıyor. Benim de başıma aynısı geldi iade edip başka güç kaynağı aldım sorun düzeldi. Kesin emin olmak için başka arkadaşlara da danış
corsair vs450- 450 watt güç kaynağı ekran kartı ve işlemcimin değerlerine az evvel baktım ama toplamı 150 bile yapmıyor du ..

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
bu olayda toplam güç tüketimi değil de güç kaynağının ne kadar kaliteli ya da ne kadar kullanışlı olup olmadığı baz alınıyor. istersen 100W tüket sorun psu da ise 750 W 80 plus güç kaynağı da alsan aynı sorunu yaşayacaksın. Yine de Pc yi şu anda görmediğim için kesin konuşup yanlış yönlendirmek istemiyorum. Corsair fena değildi araştırmalarıma göre fakat başka arkadaşlar da birazdan yorum yazacaktır. Onları da değerlendirmeni öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yaşar
aynı anakart bende de var. biraz kurcaladım ve psu güç kablosunda ufak bi temassızlık vardı sanırım, yerine güzelce oturtunca düzeldi.

conqerror

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Ekinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı anakart bende de var. biraz kurcaladım ve psu güç kablosunda ufak bi temassızlık vardı sanırım, yerine güzelce oturtunca düzeldi.
dediğin şeye ihtimal vermiyorum fakat senin için psuda iki adet cpu kablo girişi vardı özellikle diğeri ile değiştirdim ve iyice sabitledim az evvel

Top Bottom