Bir kaç tane kullandım en yüksek g502 kullandım sevemedim bir türlü bi,rde proramı vb olayı da deli etti. Sanki anlık dpi değişiyor gibiydi. Bu sebepten g...
Yazilim ve plastik kalitesi maya x, scyrox v8 den daha iyi gibi duruyor. Çeşit çeşit mouseler olduğundan bilemiyorsun tabi . Yapay zekada tablo şeklinde...
Sensörler ve özellikler aynı. Anakartın destekleyebileceği hz yi alacaksın sonuçta ona da bak bide. Ben bakmadım b450 tomahawk max kullanıyorum 4 hz...
:):) Ben mi çok abartıyorum diye düşünüyordum meğerse benim gibi çok takılanda varmış. Ben hiç kullanmadım ama birinden duymuştum kullanan birilerine sormak...
Cacyos daha iyi bence ama mint sanki bir tık daha basit gibi. Çok iyi bilen biri değil hatta bazen program kurarken yapay zekaya bile danışıyorum ama bence...
Bütçe ne kadar bilmiyorum bende yakın zaman da senin gibi konu açarak öneri istemiştim. Darmoshark m3 pro max aldım ve şuan kullanıyorum bir sorun yok gibi...
Elimden geldğince çok sade anlatmaya çalışayım. Başka cihaz deneme imkanın varmı? Başka cihaz da 35mbps yi görüyorsan cihaz kaynaklıdır. Görmüyorsan bu...
Hocam Snr değerin 1-2 lerde değilse dalgalanması diğer cihazların download yapması ya da modem sorunu oluyor. Bu dediklerim altyapı ve iss sorunu haricinde.
Eğer Amd ekran kartı kullanacaksan expo ram tercih etmelisin. 5070ti daha iyi bir ekran kartı ama 35-40 arası alacaksan en yisi 9070xt. bulabilirsen xtx al...
Hocam senin önerinden dolayı m3 pro max ve dougle mi ne onu aldım şuan bugün kullanmaya başladım.
1776615086
bir ara bunuda çok düşündüm sonra vazgeçtiydim
Elimde Steelseries sensei ten ve hyperX pulsefire haste 2 var. Senseiyi bir türlü düzgün kullanamadım sebenini almadım ama rahat hareket ettiremedim. G502...