xBeytullah isimli üyenin son içerikleri

1. X

Gaming mouse önerisi?

Elimde Steelseries sensei ten ve hyperX pulsefire haste 2 var. Senseiyi bir türlü düzgün kullanamadım sebenini almadım ama rahat hareket ettiremedim. G502 hero vardı birine verdim. hyperx pulsefire ise iyi lakin oda düşürünce kırıldı geri yapışştırdık eğri duruyor. Fps oyunlar için 2.000 tl...
  2. X

Bilgisayar ücreti ne kadar eder?

komle lazım o buu mesajları alacak tandıına gösterecem çünkü. Yani ben kendi belirleğim ücretle satmayacam burada yazılan ücretle satacam
  3. X

Ryzen 5 5600 overclock

Soğutucu olarak elinde ne var? bende aynı işlemci var aldım alalı 4.80 ghz de kullanıyorum
  4. X

Ikinci el aldığım 5600X işlemci arızalı mı

Anakartı denedin mi ve bios güncelmi anakartın eğer anakartta ve anakart biosunda sorun yoksa maalesef geriye işlemci kalıyor. Düşürme vb olduysa belki ondan da olur.
  5. X

Bana 15 -17 bine tüm bu malzemeleriyle bana ikinci el sistem dizer misin? Linkleriyle birlikte bekliyorum.
  6. X

Ben konuşmalardan pek bişey anlamadım cevaba istinadan o ücrete satacam.
  7. X

tüm parçaları bi sahibinden bakabilir misin?
  8. X

İkinci el tüm parçaları sahibinden de bakayım dedim bir tık üstü çıktı bende anlamadım bana da bu fiyatlar uçuk geldi işin açıkcası.
  9. X

Bilgisayarımı ve komple hepsini satacam lakin fiyat konusunda emin olamadım. Sizce ne kadar eder ? Aşağıya aklıma geleni listeledim. Monitör: Excalibur curved 27" 200hz Kasa: Rush strike Rca 515 Anakart: Msi b450 tomahawk max İşlemci: Amd Ryzen 5 5600 Ram: Xpg D60G 8x2=16GB DDR4 Ekran Kartı: Msi...
  10. X

Hazır aldığım sistemde oyunlarda aşırı düşük fps

Hocam ilk başka o ekran kartına o işlemci tam besleme yapamayabilir. 8gb ekran kartı mı ram mı onu anlamadım?
  11. X

Overclock sabit frekans sorunu

Düzenledim hocam yanlış yazmışım 1.35 voltaj. :):) Fark etmemiştim yanlış yazdığımı.
  12. X

Kimse bilgi sahibi değil mi bu konuda?
  13. X

Anakartım b450 tomawawk max amd 5600 işlemci kullanıyorum. 1.35 voltajla 4.9 frekans verdim. Override de ve AMD overclockta da denedim 4.9 da sabit frekansta kalmadı neden olabilir? d60g 3000mhz 6600xt gaming x kullanıyorum. ramları 3200mhz ye çıkardım. Başka nasıl overclock ve fps artışı ayar...
  14. X

Telefon kamera sorunu?

Yaptım gene olmadı Renkler ve ışıklar yayılıyor eski tuşlu telefon gibi çekiyor aynı.
  15. X

Telefon kamera sorunu?

Bu önceden yoktu ve resim kalitesi de düştü.
Geri