Bende bu sebeplerden ötürü kararsız kaldım. 15T modelinin avantajı kamera x8 pro max ise işlemci ve batarya. Bunlar telefonda olmazsa olmazlarından.
1784795915
10T pro kullanıyorum şuan reklam yok başkalarından note serisinde gördüm heryerde rahatsız edici reklam var. Bu tür telefonların...
5-6 yıl kasmadan götürecek telefon bakıyorum ve bu 2 model(Xiaomi 15T ile Poco X8 pro max) arasında kaldım. Kamera konusunda ciddi farklar var mı bilemedim. Günlük kullanım. Arada oyun, (clash of clans gibi) arada fotoğraf, sosyal medya vb kullanıyorum. Birde ikisinin arayüzünü tam bilemedim...
Hocam yıllardır north bayou kullanıyorum daha sıkıntı yaşamadım. Sen demir kenara yakın demişsin. Bendeki 6-7 cm içeri doğru giriyor. O kadar pay varmı?
[H3 id=''][/H3]
Hocam yazdığın markayı bilmiyorum ama bence artic gibi marka al. bende var 5600 voltajlı 4.8 de kullanıyorum ortalama 50 derecelerde 60 ı geçtiğini görmedim yıllardır. Bu sebepten bu markayı daha çok öneriririm.
kaç yıldır bilgi işlemci olarak çalışıyorum sıklıkla bu sorunla karşılaşıyorum her seferinde önerdiğim şekilde 3 dk çözüp gidiyorum yanlış bilgilendirme diyorlar. mantığa bak
Amd 7xxx serisi ile toparlanmasının en büyük sebebi ramların expo uyumlu olmasıdır. Senin ramında expo özelliği varsa bütçeden de ötürü amd ekran kartı derim.