xBeytullah isimli üyenin son içerikleri

1. X

Monitör Tutucu Önerisi

Hocam yıllardır north bayou kullanıyorum daha sıkıntı yaşamadım. Sen demir kenara yakın demişsin. Bendeki 6-7 cm içeri doğru giriyor. O kadar pay varmı? [H3 id=''][/H3]
  2. X

Darmoshark M3 Pro Max Stakes

Darmoshark m3 pro max kullanıyorum. Skates ve grip tape lazım lakin bulamadım. Wraith stoklarında yokmuş. Nerden temin edebilirim?
  3. X

30k Cep Telefon Onerisi

honor 600 bi bak istersen 7000 mah bataryası var.
  4. X

Strong M4 Hava Soğutucu ile Ryzen 7 7800x3d Tam Verimli Çalışır mı ?

Hocam yazdığın markayı bilmiyorum ama bence artic gibi marka al. bende var 5600 voltajlı 4.8 de kullanıyorum ortalama 50 derecelerde 60 ı geçtiğini görmedim yıllardır. Bu sebepten bu markayı daha çok öneriririm.
  5. X

Monitörümün Birinde Çözünürlülük Ayarı Yok

kaç yıldır bilgi işlemci olarak çalışıyorum sıklıkla bu sorunla karşılaşıyorum her seferinde önerdiğim şekilde 3 dk çözüp gidiyorum yanlış bilgilendirme diyorlar. mantığa bak
  6. X

Monitörümün Birinde Çözünürlülük Ayarı Yok

Hocam bu driver kaynaklı olur arkadaşın dediği doğru. Driver booster kur hepsini güncelle.
  7. X

Çözüldü✓ 7800x3d İçin Sıvı Sogutucu

Sıvı soğutmada arctic derim başka da bir şey demem
  8. X

Am4 Tabanlı Sistemime Upgrade Yardımı

Artık olmuş. Hayırlı olsun demekten bir şey gelmez.
  9. X

Am4 Tabanlı Sistemime Upgrade Yardımı

İkinci el 5800x3d işlemci 7800x3d den bile pahalı. Bende de 5600 ve 6600xt kullanıyorum ve hiç de yükseltmeyi planlamıyorum boşa para harcamak olur.
  10. X

20k Tl Bütçeyle Ekran Kartı Tavsiyeleri

Amd 7xxx serisi ile toparlanmasının en büyük sebebi ramların expo uyumlu olmasıdır. Senin ramında expo özelliği varsa bütçeden de ötürü amd ekran kartı derim.
  11. X

65.000 Tl'ye Bu Full Beyaz Sistem Alınır Mı?

Hocam işlemci ve soğutucuyu değiştirmeni önerirrim ramı ilk defa gördüm bakmak lazım da expo özelliği varmı yokmu dökme ram mı bilemedim. Beyaz sistem dizen birisi odada sigara içmemesi lazım.
  12. X

Upgrade mi Sistemi Satmak mı

Bende 5600 işlemci ve 6600xt kullanıyorum. ddr5 varken ddr4 üzerinden upgrade yapma derim. Yani ilk önce işlemci anakart ve ram olarak değiştirdikten sonra gerisini yap.
  13. X

Yeni Aldığım Monitörde De Ölü Piksel Çıktı!

Firmadan firmaya değişebiliyordu. Ben bilindik meşhur bir marka kullanıyordum sonra monitörü kırdıydım.
  14. X

Yeni Aldığım Monitörde De Ölü Piksel Çıktı!

Benim bir monitörde de öyle olduydu teknik servis 5-6 piksele kadar olmadan işlem yapmıyoruz demişti.
  15. X

B450 tomahawk max type-c bağlantı sorunu?

Kasanın önünde Type-c usb girişi yok tek anakart kendi portunda var. 2 kablo var ikisi de çalışan başka pc de çalışıyor da. 1778346810 Klavye ve mouseyi çalıştırıyor onu fark ettim.
Geri