Arama sonuçları: *

1. F

bios ayar sonrası ekrana görüntü gelmiyor ve fanlar hızlanıp yavaşlıyor.

Kanka nasıl çözdün aynı sorunu yaşıyorum
  2. F

Bilgisayarın fanları çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor

Kablo bağlı değil dedi ekran kartını takmamıştım neyin kablosu ki 1656152992 Ekran kartı ile dp i bağladım yine de olmadı sinyal yok diyor
  3. F

Tamamdır hallettim bios pilini çıkardım
  4. F

Bu mandalı nereye çekmem lazım vidayı söktüm
  5. F

Ekran kartını çıkarmaktan çok korktum ya beceremezsem şimdi bi de o bozulur çok pahalı. Bios pili altında bu arada baktım da
  6. F

Merhabalar biostan bi ayarı değiştirmiştim tam ne olduğunu da hatırlamıyorum da csm support muydu neydi onu kapattım save and quit dedim açılmadı pc bi daha. Ramleri değiştirdim tek tek de taktım ama olmadı ve az önce çalıştırmaya çalıştım onda da sanırım kulaklık falan da çalışmıyor yani sorun...
  7. F

Fifa 21 139 tl olmuş alınır mı

Alıcam eğer para yetişirse hiç olmadı iade ederim sağolasın yorumun için
  8. F

Son attığım mesajlara bi bakın konuma yazılması için ne yapmalıyım başka siteye mi yazayım 1620057279 Fifa 22yi almam zaten büyük ihtimalle ya da pes 22yi bu senede de fifa mantıklı geliyor ama oynayabilir miyim ki hiç oynamadım
  9. F

DONANIM ARŞİVİ FORUM BİR KERE ŞAŞIRT BE
  10. F

Merhabalar az önce fifanın 10 mayısa kadar 137 TL'ye satılacağını gördüm steamde sizce almalı mıyım? (hayatımda neredeyse hiç oynamadım ama 65tl'ye pes 2021 almaktansa 139 tl'ye fifa alırım daha ama işte hiç oynamadım) (ha bir de denemek için fifa 19 deneyecem arkadaşın ps4ünde vardı...
  11. F

Yardım fortniteda satın alım yapamıyorum

fortnite a giriyorum paramın da yetmesine rağmen "Üzgünüz hesabınız satın alım yapamıyor. Lütfen 24 saat bekle ve tekrar dene" diyor. (24 saat bekleyip tekrar denedim bu arada dün almak istemiştim bu saatlerde) ne yapabilirim sorunu yaşayan var mı ? (sslerde birinde kartı kaydetme diyince oluyor...
  12. F

Forza horizon 4 teki adın yanındaki şeyler

Merhabalar oyunda daha yeniyim forzadaki insanların adının yanında olan büyüteç, kitap, taç gibi şeyler nasıl alınıyor ve nasıl orda sergileniyor
  13. F

Huawei eg8247w wifi nasıl?

Bu wifi ile ilgili bir bilgisi olan var mı ya da kullanan Yeni başka bi eve taşındık kablolar turuncu internette wifiyi arattığımda gpon falan geçiyordu araştırdım iyi bir teknokoji gibi memnun kalır mıyım ve hızı 100 mbps falan yapma şansım olur mu
  14. F

kırılmış steam hesapları

doğru tabi
  15. F

kırılmış steam hesapları

peki kırmak kolay mı böyle işler kolay mı ya da gerçek mi satın alıp mı satıyorlar
  16. F

kırılmış steam hesapları

ya bu kırılmış steam hesaplarının olayı ne yapmak kolay mı veya alsak birinden güvenilir mi (cracked steam dediğim ucuza içinde oyunlar falan hesaplar e posta değişmiyor falan)
  17. F

işlemcim dar boğaz yapıyor sanırım

kardeşlerim çözüm şu format atın attım ve düzeldi hiçbir sıkıntı yok haberiniz olsun
  18. F

evet evet açıktı inmedi yani aşağı
  19. F

ya sağlam oyunlarda sorun yaşamadım detroit become human, horizon zero dawn , bunları 0 kasma full ayarlarda oynadım ama yok bu oyunda inanılmaz bir kasma donma var
  20. F

conqueror's blade
Top Bottom