Neler Yeni

işlemcim dar boğaz yapıyor sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Eren Özalp
oyunun minimum sistem gereksinimlerine baktım oyun baya sistemleri zorlayan bir oyun sanırım 6.nesil i7 işlemci gtx1060 16 gb ram istiyor ram miktarınız nedir acaba kaç gb
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilemci ve ekran kartı kısmında sorun çıkmaz ama 16 gb ram bana baya fazla geldi 16 gb kullanılmayan ram diyor

pardon kusura bakmayın tavsiye edilen sistem gereksinimlerine bakmışım
ram 16 gb ddr4 olması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
bence sistemin gayet güzel r5 2600 ile rtx 2060 güzel bir ikili tam besleyecekdir diye düşünüyorum ekran kartını oyunda bir sıkıntı olabilir başka oyunlarda böyle bir durum yaşıyormusun ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Eren Özalp
Fotoğraf ile konunu zenginleştirirsen çözüm için daha verimli olur
mesela 1 saattir oyunu oynuyorum kullanımlarım bu şekilde

bence sistemin gayet güzel r5 2600 ile rtx 2060 güzel bir ikili tam besleyecekdir diye düşünüyorum ekran kartını oyunda bir sıkıntı olabilir başka oyunlarda böyle bir durum yaşıyormusun ?
işlemci bazlı oyunlarda yaşamıyorum aslında sadece bu oyun cs valorant falan sorun yoktu hele valorantta hiç yoktu

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    55.4 KB · Hit: 38
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
Abdullah abi bu konuya gelmişken sana bir soru sorabilirmiyim bilgisayarım çok eski ve işlemcim intel core 2 duo t8100 2.10 ghz ama işlemci sabit 800 mhz de çalışıyor yardımcı olurmusun abi lütfen bilgisayar alacak durumum olmadığı şçin canlı dersleri bununla işlemem gerekiyor ve işlemci 800 mhz de çalışınca büyük bir sıkıntı yaşıyorum

valorantta fln sorun yoksa sistemde bir sıkıntı yoktur çünkü cs go valorant başlıca işlemci kullanan oyunlar onlarda bir sıkıntı yaşamıyorsan darboğaz söz konusu değil oyunda bir sıkıntı var optimizasyonda

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Eren Özalp
Abdullah abi bu konuya gelmişken sana bir soru sorabilirmiyim bilgisayarım çok eski ve işlemcim intel core 2 duo t8100 2.10 ghz ama işlemci sabit 800 mhz de çalışıyor yardımcı olurmusun abi lütfen bilgisayar alacak durumum olmadığı şçin canlı dersleri bununla işlemem gerekiyor ve işlemci 800 mhz de çalışınca büyük bir sıkıntı yaşıyorum

valorantta fln sorun yoksa sistemde bir sıkıntı yoktur çünkü cs go valorant başlıca işlemci kullanan oyunlar onlarda bir sıkıntı yaşamıyorsan darboğaz söz konusu değil oyunda bir sıkıntı var optimizasyonda
ya oynamayalı uzun zaman oldu valorantı falan ama kastığını hatırlamıyorum 75 sabitti (monitör 75hz)

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
mesela 1 saattir oyunu oynuyorum kullanımlarım bu şekilde

işlemci bazlı oyunlarda yaşamıyorum aslında sadece bu oyun cs valorant falan sorun yoktu hele valorantta hiç yoktu
21 FPS mi? Hangi oyun bu?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
2600 ile 2060’ın darboğaz yapmaması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
ya oynamayalı uzun zaman oldu valorantı falan ama kastığını hatırlamıyorum 75 sabitti (monitör 75hz)
monitör 75hz ise vysnc açıksa 75 de kalır normalde bu sistemin alacağı fps çok dağa fazladır zaten volorant da sıkıntı yok o zaman oyunun optimizasyonları çok kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Eren Özalp
kardeşlerim çözüm şu format atın attım ve düzeldi hiçbir sıkıntı yok haberiniz olsun

Top Bottom