Roxier1903

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Roxier1903
      Roxier1903, Oyun Fikri Bulamıyorum? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam kopya damgası yemek istemiyorum ama teşekkürler
    • Roxier1903
      Roxier1903, Oyun Fikri Bulamıyorum? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      steame yapacağım hocam 1777385365 hocam bu oyun biraz daha para kazanmak için ve portföy olarak kullanmak için amacım oyun geliştiricisi olmak değil 3d...
    • Roxier1903
      Roxier1903, Oyun Tasarım-Kodlama kategorisinde Oyun Fikri Bulamıyorum? başlıklı bir konu açtı.
      Hocam selamlar. Ben bir süredir oyun geliştirme ile uğraşıyorum, Ve Steam için bir oyun yapmak istiyorum. Ama fikir bulamıyorum, alanım model yapma yani 3D...
    • Roxier1903
      Roxier1903, C# nasıl öğrenebilirim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Neden c# değil unity ile yapıyorum visual studio var zaten pcde yapacağım
    • Roxier1903
      Hocam kod yazarak oyun yaparak öğrenmek istiyorum oyun yaparak ben şunu istiyorum şu oyunu yapayım herşeyini kendim ai kullanmadan videolar izlerim mantığı...
    • Roxier1903
      Kanka ne kadar öğretiyor bu videolar hangi seviyeye kadar aslında mantığı anlasam mantık yürüterek yazmayı denerim ama
    • Roxier1903
      Knk güzel soru... Dili öğrenmek için bunu izleyebilirsin (ben az çok buradan öğrendim) Youtube C# Dersleri ekstra olarak kitap da alabilirsin
    • Roxier1903
      Roxier1903, Programlama Dilleri kategorisinde C# nasıl öğrenebilirim başlıklı bir konu açtı.
      Hocam uzun süredir oyun yapma hevesim var bu işi mesleğim haline getirmek istiyorum 2 oyun bitirdim aslında birisi 2D diğeri 3D ama basit oyunlar ve her...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,658
Üyeler
193,106
Son üye
sude03
Geri